Сигурни сме, че ако Джеръми Ренър не участваше във филмите

...
Сигурни сме, че ако Джеръми Ренър не участваше във филмите
Коментари Харесай

Джеръми Ренър, Сони Пачеко, наркотиците и обвиненията срещу актьора

Сигурни сме, че в случай че Джеръми Ренър не участваше във филмите на Marvel, доста хора нямаше да знаят кой е той. Не че не се снима и в други филми, просто тези със супергероите имат повече аудитория.

Неговият супергерой - Клинт Бартън, прочут като Ястребовото око, на процедура няма суперсили, само че пък борави доста добре с лъка. Ще забележим и по какъв начин ще съобщи щафетата в подготвяния сериал за него от Disney+.

Докато това се случи обаче Ренър има много съществени проблеми, които би трябвало да взема решение. В момента артистът води дело с някогашната си брачна половинка Сони Пачеко за попечителството над 6-годишната им щерка Ава.

Двамата се ожениха през 2013 година и се разведоха единствено година по-късно. Като част от делото Пачеко упреква Ренър, че до момента в който са били женени той е употребявал опиати, в резултат на което е ставал нападателен.

Тя даже твърди, че артистът я е заплашвал с ликвидиране. Под въздействието на опиатите също по този начин е слагал револвер в устата си с желанието да се самоубие.

Това са много тежки обвинявания и ще разберем дали има нещо правилно в тях на 7 ноември, когато е планувано и чуването, написа NME. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР