Сигурни и безопасни безконтактни плащания с за всички, които се

...
Сигурни и безопасни безконтактни плащания с за всички, които се
Коментари Харесай

Как един ключодържател намалява риска от заразяване с коронавирус

Сигурни и безвредни безконтактни заплащания с за всички, които се върнаха на учебно заведение на 15 септември, предлага българският цифров портфейл iCard. Аксесоарът за безконтактно заплащане разрешава на децата да заплащат без да допират монети и банкноти, като родителите имат цялостен надзор върху всяка покупка с вести в действително време и ръководство на дневни предели.

" Парите са предмети, препредавани от човек на човек, по които вирусът SARS Cov2 може да се задържи до 24 часа върху банкноти и до 30 часа върху монети. Поради обстоятелството, че вирусът с изключение на по респираторен, се предава и по контактно-битов път, с цел да се ограничи опцията за предаване на инфекцията чрез банкноти и/или монети, е целесъобразно да се заобикаля заплащането в брой ", изяснява доктор Таня Андреева, педиатър и детски ревматолог.

" Ограничаването на контакта с предмети, докосвани от доста хора, се предлага като допустима мярка за ограничение на риска от заразяване с ковид както от Световната здравна организация (СЗО), по този начин и от Министерство на образованието и науката (МОН) като част от Насоките за работа на системата на учебното обучение през образователната 2020 - 2021 година в изискванията на COVID-19* ", разяснява още тя. Според доктор Андреева заплащането с карта с изключение на, че е доста по-безопасно заради избягването контакта с пари, би могло да бъде и по-бързо, тъй като редуцира времето за извършване на покупки и понижава скупчването на възпитаници.

за бързо и безконтактно заплащане на iCard е с вграден NFC чип, който се свързва със сметка в цифровия портфейл на един от родителите. Така учениците могат да заплащат безконтактно, без да е належащо да имат телефон с NFC технология.

може да бъде поръчан непосредствено в самото приложение, а доставката му е безвъзмездна. Аксесоарът e извънредно комфортно и несъмнено средство за разплащане, защото родителите могат да дефинират бюджета, с който децата ще разполагат за ден или седмица. Освен това е допустимо да се сложи предел на сумата, с която да се вършат еднократни заплащания, без да се изисква ПИН.

Над 800 000 души в цяла Европа употребяват българското платежно решение iCard. Дигиталният портфейл е пуснат на пазара при започване на 2018 година и към днешна дата е спечелил доверието на клиентите на водещи пазари като Румъния, Италия, Франция и Англия.

Сред главните преимущества на портфейла са безплатната му апаратура и регистрация, неналичието на каквито и да са месечни такси, опцията да се заплаща с телефон, както и да се вършат мигновени безвъзмездни преводи на пари сред потребителите му.

iCard АД е учредена през 2007 година с екип от 8 души. Днес компанията е водач на пазара на цифрови финансови услуги с интервенции в 30 страни и над 250 чиновници. През 2019 година сдружението регистрира 30% растеж в размера на обработените преводи, осъществени с платежни карти, издадени от iCard и 70% растеж в признатите и обработени преводи като акцептираща институция.

*със съдействието на iCard
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР