„Сигнали от момента на убийството до момента, в който намерихме

...
„Сигнали от момента на убийството до момента, в който намерихме
Коментари Харесай

СДВР: Нито един човек от обкръжението на Росен Ангелов не се обадил да подаде сигнал

„ Сигнали от момента на убийството досега, в който намерихме тялото на Росен Ангелов, получавахме единствено от инцидентни жители. Нито един човек от блока в кв. „ Дружба”, където е живял дълго време, нито от сервиза, в който е работил дълго време, нито от местата, които е посещавал – нито един човек не се обади да каже, че го е познавал този Росен”, съобщи Христо Терзийски от Столична дирекция на вътрешните работи по време на ексклузивен брифинг след убийството на предприемача Петър Христов в центъра на София през днешния ден.

Тялото на Росен Ангелов беше открито през вчерашния ден. По първични данни той се е самоубил.

„ Проверявани са няколко пъти адресите му на територията на Добрич, на територията на второ районно ръководство на Столична дирекция на вътрешните работи и адреси в Своге”, разясни Терзийски.

По думите му тези инспекции за осъществявани откакто Росен Ангелов е бил разгласен за търсене преди осем години.

„ Аз съм извънредно засегнат, че се дава естрада на човек, който е работил с него. Той знае, че това е човек с присъда, разгласен за търсене, и вижда жена, която е убита. И прави разумна връзка сред убитата. И не подава никаква информация, към който и да е орган”, сподели още Терзийски.

Той не разясни дали кметът на Луково е бил наясно, че в селото живее Росен Ангелов.

Терзийски съобщи още, че е назначена експертиза на гилзите, открити до тялото на Ангелов и тези от шесторното ликвидиране в Нови Искър, само че „ по външни признаци” отговаряли едни на други.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР