Сигналът е подаден от родителите на детето вчера.Задържаният е преподавател

...
Сигналът е подаден от родителите на детето вчера.Задържаният е преподавател
Коментари Харесай

Млад преподавател е задържан край Варна за блудство с 10-годишно момче

Сигналът е подаден от родителите на детето през вчерашния ден.

Задържаният е учител и началник на музикална школа към читалището в града. Днес полицейски чиновници още веднъж бяха в Аксаково за спомагателни дейности по случая, предава Българска национална телевизия.

От управлението на читалището отхвърлиха коментар по случая. В музикалната школа се образоват деца сред 5 и 15 години. Задържаният мъж е от Аксаково, с чисто правосъдно минало и негови съграждани не можеха да повярват на случилото се.

От Районната прокуратура във Варна обаче потвърдиха за случая и го дефинираха като тежко съзнателно закононарушение против малолетно лице.

" По време на урока, който е посещавало детето. Към сегашния миг лицето е арестувано за 24 часа… Разпитват се очевидци, говоари се със самото дете с присъединяване на психолози. Действията по отношение на детето могат да бъдат избрани като ориентирани за угаждане на полово задоволство у деца ", изясни районният прокурор Невена Илиева.

До края на деня ще бъде повдигнато обвиняване, потвърдиха от Варненската районна прокуратура. Ако виновността на преподавателя бъде потвърдена, го грози отнемане от независимост от 2 до 6 години.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР