Сигнал за стрелба на пътя София - Перник в района

...
Сигнал за стрелба на пътя София - Перник в района
Коментари Харесай

Стрелба и нападение с нож край Драгичево

Сигнал за пукотевица на пътя София - Перник в региона на Владая. По роман на един от потърпевшите обстановката се разиграла край село Драгичево. След скандал за пари почнала гонка, последвали и изстрели.

Един от потърпевшите описа, че отишъл при мъж от Владая, с цел да вземе 200 лв.. Сума, която принадлежала на братовчедка му.

" След като ми даде парите ми сподели да изчакам и извади нож. Видя, че сме трима души и ни сподели да си тръгваме. След което изтича до буса си, извади револвер и стартира да ни стреля ", описа младият мъж пред NOVA.

Единият от потърпевшите е 18-годишният юноша, който е взел парите. Той е с леки пострадвания. Прегледан от медицински екип, само че не е бил приет в болница.

На място е изпратен екип на Столична дирекция на вътрешните работи, потвърдиха от Министерство на вътрешните работи. Изясняват се събитията за случая. Няма арестувани на този стадий.

Междувременно от Агенция " Пътна инфраструктура " оповестиха, че придвижването в региона на Драгичево по път I-1 София - Перник в посока Перник се реализира в двете посоки в едната лента заради произшествие. Шофьорите да се движат с нараснало внимание и съблюдават напътствията.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР