Сигнал за агресия и побой. Кандидат за кмет на Берковица

...
Сигнал за агресия и побой. Кандидат за кмет на Берковица
Коментари Харесай

Скандално: Жена е пребита от кандидат за кмет на Берковица

Сигнал за експанзия и побой. Кандидат за кмет на Берковица преби жена, която била член на комисия от неговата партия. Това твърди пострадалата, която потърси NOVA, с цел да опише за следствията от насилието.  

По описа на дамата всичко се случва ден след първия тур на локалните избори. „ Милован Жан Панталеев ми звънна по телефона и стартира да ме наскърбява с нецензурни думи, измежду които „ Мърлячка, ние ще те унищожим ”. Каза ми да отида в офиса му, където беше цялостно с хора ”, описа Мая Шейнова. 

В офиса бил претендентът за кмет, Зоя Иванова – общински консултант, и още един мъж. „ Започнаха да ме блъскат, да ме бият и наскърбяват. Блъскаха ме към вратата и в столовете ”, твърди пострадалата.

Жената снимала всичко с телефона си, само че записът бил заличен от претендента за кмет. Обяснението за експанзията пристигнало малко по-късно, в телефонен диалог: „ Пита ме за какво не съм гласувала за общински консултант от тяхната партия. Каза ми, че като съм пускала бюлетината, листчето се било отворило и видели, че съм гласувала за различен консултант ”, изясни Шейнова.

Потърпевшата подава тъжба в полицията. След това при обзор от правосъден доктор е открито, че има кръвонасядания по бедрото и гърба. Екипът на NOVA потърси Милован Панталеев, който изясни, че ще намерения и ще върне позвъняване, с цел да опише своята версия – това обаче не се случи. На този декор, от прокуратурата в Монтана обясниха, че материалите от полицията по случая са предадени на обвинението в сряда.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР