Сигнал до Narod.bg от народен представител разкри поредна политическа схема

...
Сигнал до Narod.bg от народен представител разкри поредна политическа схема
Коментари Харесай

Сигнал до Narod.bg: ГЕРБ-ПП готвят „ала-бала“ на местния вот с министър в конфликт на интереси, ето схемите с Александър Йоловски

Сигнал до Narod.bg от депутат разкри поредна политическа скица с присъединяване на ГЕРБ-ПП – проектоминистърът на електронното ръководство в извратената коалиция Александър Йоловски е в очеваден спор на ползи, а задачата на Бойко и „ харвардци “ с неговото назначение е да подреден следващата изборна „ ала-бала “ на локалния избор наесен.

Според информатора хората на Борисов и Кирил Петков ни готвят измами на изборите с назначението на служител без никаква експертиза за министър на електронното ръководство.

Александър Йоловски е във изтъкнат спор на ползи за позицията – първо, като заместник-министър, назначен от Кирил Петков, той набутва в Министерството на електронното ръководство своята вуйна за началник на дирекция. Следователно, в случай че стане министър, ще й е директен шеф, акцентира депутатът пред Narod.bg.

Реклама

Второ, Йоловски идва от „ Информационно обслужване “ АД, където бе зам.-директор, което значи, че като министър в уродливия кабинет на ГЕРБ-ПП става принципал на сдружението, в което е бил вторият човек в управлението.

Какво значи това за изборните резултати, в случай, че сдружението ги обработва – дали не се готви следващата „ ала-бала “? Има и различен абсурден миг – Александър Йоловски няма никакъв експертен опит, само че го водят като „ специалист “ – за какво ли!

Вътре в министерството се разправя, че новата бутана напред калинка е се смята за непосредствен до Васил Величков и Божидар Божанов – основни лица в Демократична България, а към този момент и в разпадащата се „ Продължаваме промяната “.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР