Сигнал до кмета на Столична община изпрати общинският съветник от

...
Сигнал до кмета на Столична община изпрати общинският съветник от
Коментари Харесай

Контрера към Фандъкова: Кой допусна да се прави пропаганда на гей парада?

Сигнал до кмета на Столична община изпрати общинският консултант от Вътрешна македонска революционна организация Карлос Контрера. Поводът е сложени пана по спирките на градския превоз, рекламиращи „ София прайд “. Съветникът Вътрешна македонска революционна организация пита в сигнала кой е позволил по общинска благосъстоятелност да се прави агитация навръх това събитие, още повече като имаме поради, че обществото е поляризирано в своите оценки за това мероприятие и то годишно е придружено от несъгласия и напрежение.

Нещо повече – пропагандират се „ фамилии “ по своята същина еднополови като обществен и поведенчески модел, което смятам за груба и целенасочена офанзива и провокация по отношение на българските разбирания за семейство – мъж, жена и техните деца. Позволявам си да Ви припомня, че съгласно българското законодателство „ фамилията “ се състои от мъж и жена, а бракът е вероятен единствено сред мъж и жена в България, че деца се раждат от жена, откакто забременне от мъж, а не се раждат от сексуален акт сред двама мъже или две дами. В този смисъл да се пропагандира, че две лесбийки или двама гейове могат да имат деца е налудно и опонира на биологията и физиологията. Като православен християнин считам за кощунствено да ми се изяснява и навира по улиците, че двама хомосексуалисти са семейство. Най-малко от правна позиция не са. За сведение на Столична община и ръководената от Вас администрация законите към момента са наложителни за всички – и за жителите, и за чужденците, пребиваващи на територията на парламентарна република България, пиши Карлос Контрера в сигнала до кмета на София.

Контрера показва, че актуалният сигнал не е зов или молба, а гледище да разпоредите на Столичен инспекторат неотложно да смъкна от спирките на градския превоз закачената гей агитация. Настоявам да го извършите в името и в отбрана на нормалността. Отделно от това упорствам да получа в най-кратък период отговор кое е комерсиално сдружение рекламодател, сложило гей пропагандата, на какво съображение то употребява и експлоатира рекламните пана и скролерите по столичните спирки, какъв брой са тези спирки, какъв наем се заплаща за това и апелирам да се дават договорите, уреждащи тези наемни връзки на прилагане, пиши Карлос Контрера.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР