Сигнал до главния прокурор за отвличането на 7-годишно момиченце. Майката

...
Сигнал до главния прокурор за отвличането на 7-годишно момиченце. Майката
Коментари Харесай

Синът на Стойчо Младенов отвлече дъщеря си, 20 дни бившата му жена Александра не е виждала момиченцето си

Сигнал до основния прокурор за отвличането на 7-годишно момиченце. Майката Александра Саркизова към този момент 20 дни не е виждала детето си. В края на септември бащата взима момиченцето от учебно заведение и я води от Варна в София. Оттогава всеки ден една майка пита: Къде е щерка ми? Бащата, който е наследник на футболния треньор Стойчо Младенов, отхвърля даже двете да се чуват по телефона. Ексклузивно по време на срещата ни с майката на момиченцето – успяхме да чуем и версията на бащата - Александър Младенов.

Това е историята на Александра и Александър. Започва като всяка друга – с обич и съгласие. Но краят й напълно не е благополучен. Александра Саркизова е някогашна жена на някогашния футболист – Александър Младенов, който е наследник на небезизвестния футболен треньор Стойчо Младенов.

Двамата имат 7-годишна щерка Дария. Живеят разграничени към този момент от четири години. През това време не е имало проблеми с правата върху детето – и двамата са се виждали с нея до момента в който Дария живеела с майка си в София. Преди време обаче Александра взема решение да се реалокира в родния си град Варна. Заради непрекъснатия тормоз от страна на бащата. И тогава всичко се трансформира.

Сега Александра не знае къде тъкмо е щерка й. Нито кой се грижи за нея. Обикаля по всички адреси, на които се подвизава някогашната й половинка и фамилията му. Многократно е ходила и до учебното заведение, в което би трябвало да учи щерка й. През цялото това време единствено е чувала два пъти детето си по телефона.

През последните 20 дни Александър съвсем отхвърля да приказва с Александра и да й дава информация за Дария. Тя прави опит и през днешния ден да се свърже с него. За да чуем и неговата версия. Този път – някогашният футболист дава отговор на позвъняването.

Бащата отхвърля среща с Дария – за следващ път. Майката единствено можела да се чува с нея, само че при избрани условия. Не излиза наяве и дали момиченцето въобще върви на учебно заведение.

След всички несполучливи опити да види детето си, Александра е принудена да подаде тъжба до основния прокурор. В нея майката е разказала цялата си история, а сигналът й приключва с думите: Страхувам се за живота и здравето на детето си, както и за моя, защото Александър Младенов е проявявал брутална експанзия против мен пред очите на детето.

По случая към този момент е разпоредена инспекция на Софийската районна прокуратура. В формалния документ, подписан от прокурор Кръстенякова, е посочено, че жалбата, съдържа данни минимум за закононарушение по член 143 от Наказателния кодекс.

Въпросният член гласи: Който задържи някого като пленник, чието освобождение слага според от осъществяването на несъмнено изискване, се санкционира с отнемане от независимост от една до осем години.

Така приключва за в този момент историята на Александра и Александър – измежду правосъдни документи и адвокатски съглашения. Докато съдът обаче направи инспекция една майка продължава да обикаля от адрес на адрес и да търси: Къде е щерка ми?

Източник: Канал 3
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР