СИДНИ — Полицай и няколко минувачи са приветствани за това,

...
СИДНИ — Полицай и няколко минувачи са приветствани за това,
Коментари Харесай

Полицай, случайни минувачи са приветствани за това, че са се изправили и са спрели мъж, който уби 6 в търговски център в Сидни

СИДНИ — Полицай и няколко минувачи са приветствани за това, че са тичали „ към заплаха “, с цел да се изправят против нападателя, който намушка и умъртви шестима души в крайградски търговски център в Сидни.

Търговският център, един от най-оживените в страната и покрай световноизвестния плаж Бонди, беше център на интензивност в събота следобяд, когато 40-годишният Джоел Каучи уби с нож пет дами и един мъж. Той също по този начин рани минимум дузина други, в това число 9-месечно бебе, чиято майка умря по време на офанзивата, преди служител на реда да го простреля.

Полицията на Нов Южен Уелс удостовери Sunday Cauchi е имал анамнеза за психологично заболяване и следователите не са третирали офанзивата като обвързвана с тероризъм.

Броят би бил доста по-висок, съгласно премиера на NSW Крис Минс, който в неделя похвали „ елементарни членове на обществото, които притиснаха в ъгъла и се изправиха против палач в комерсиалния център Westfield, показвайки това, което бих нарекъл инстинк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР