Сиамските близначки Аби и Британи Хенсел стават известни на обществеността

...
Сиамските близначки Аби и Британи Хенсел стават известни на обществеността
Коментари Харесай

Кои са Аби и Британи Хенсел - едни от най-популярните сиамски близначки

Сиамските близначки Аби и Британи Хенсел стават известни на обществеността през 1996 година, когато вземат участие в Шоуто на Опра Уинфри. Сестрите прекарват години под светлините на прожекторите, само че в последно време водят по-личен живот.
 Лори и Джордж Шапел - историята на най-възрастните живи сиамски близнаци в света
Кои са най-възрастните сиамски близнаци в света

Те надминават всички упования на лекарите

" Интернет през днешния ден е доста гръмък. Винаги сме били в близост ", се споделя във видео, споделено в акаунта на Аби и Британи в TikTok на 28 март. На идващия ден в различен клип пък е отправено " обръщение към всички злобари тук. Ако не харесвате това, което върша, само че гледате всичко, което върша, въпреки всичко сте почитател. "

Критиките, за които в действителност става дума, са отправени към едната близначка - Аби, поради която обществеността още веднъж стартира да приказва за нея и сестра ѝ. А причина е скорошната вест, че Аби се е оженила скрито за Джош Боулинг през 2021 година И въпреки за това да стана ясно преди дни, в медийното пространство не престават да излизат нови детайлности към персоналния живот на към този момент омъжената близначка.

Така да вземем за пример последното любопитно към нея е, че някогашната брачна половинка на Джош Боулинг е завела дело за бащинство против него и друго лице през октомври 2023 година Пет месеца по-късно - през март, е бил подаден генетичен тест, резултатите от който обаче не са споделени обществено.

Джош и някогашната му - Аника, които имат осемгодишно дете, се разделят през 2019 година след девет години брак и завършват развода си година по-късно. Същата година Аника се снабдява с още едно дете, което в документите за развода е посочено като " полусестрата " на щерка им. Засега коментар от юристите на Аника и Джош обаче няма.

Тъй като историята за живота на сиамските близначки е любопитна и в други аспекти, от E! News са обобщили всичко по-важно. Ето какво знаем за сестрите Аби и Британи Хенсел - едни от най-популярните сиамски близначки.

Родени са на 7 март 1990 година В документален филм от 2007 година майка им Пати Хенсел разкрива, че е очаквала да роди единствено едно бебе. Момичетата обаче се раждат с три ръце, като едната е отстранена, защото не е функционирала.

По думите на майката е било допустимо сиамските близначки да бъдат разграничени, откакто пораснат, само че дружно със брачна половинка си Майк Хенсел избират де не го вършат, защото девойките могат да живеят пълностоен и здравословен живот по метода, по който са се родили.

" Никога не сме желали да сме разграничени. Защото тогава нямаше да можем да вършим нещата, които можем - да играем софтбол, да се срещаме с нови хора, да бягаме ", издават Аби и Британи в документалния филм от 2007 година Extraordinary People: The Twins Who Share a Body.

Въпреки че имат неповторима връзка между тях и постоянно могат да плануват какво ще каже другата, двете сестри избират някои аспекти да бъдат персонални. Така да вземем за пример сметките в обществените им мрежи са обособени.

Сиамските близначки споделят, че схващат любознанието на хората към техния живот, само че в това време и не крият, че се усещат разочаровани от реакцията, с която се сблъскват на обществено място. Особено от хора, които ги снимат без позволение.

Колкото пък до работата на лекарите с девойките, още от дребни родителите им не разрешават да им бъдат правени ненужни проучвания. " Въпреки че са неповторими, фамилията желае да се отнася с тях като с всеки различен. Трябва да се преценявам с желанията на фамилията да не се въвличам прекалено много ", изяснява фамилният им доктор Джой Уестердал.

По всичко проличава, че Аби и Британи са удовлетворени от живота си и в огромна степен той се развива както и на всички останали хора. Така да вземем за пример след сватбата си с Джош Боулинг, Аби към този момент е фамилна жена и мащеха на неговата щерка от предходния му брак - осемгодишната Изабела.

Сиамските близначки признават също, че постоянно са желали да основат свое семейство. Личния си живот обаче към днешна дата избират да пазят надалеч от публичното внимание. След излъчването на риалити сериите Abby & Brittany от 2012 година, които описват за живота на двете сестри в интервала на завършването им на лицей и навлизането им в зрелост, те вземат решение да останат оптимално надалеч от светлините на прожекторите.

Малко откакто приключват, Аби и Британи стартират работа като учителки, в началото без да получават заплата, само че по-късно са наети на обособени контракти, като си разделят заплатата. В момента преподават дружно на пети клас в главно учебно заведение в Минесота.
 Бреана и Матю Дел - какво е да очакваш сиамски близнаци, на които не дават шансове да оцелеят
Какво е да очакваш сиамски близнаци, на които лекарите предвещават единствено един ден живот

Трогателната история на Бреана и Матю Дел

" Математиката и науката са мощната ми страна. Там, където Британи е по-фокусирана, е върху езиковите изкуства, четенето, сходни неща ", споделя Аби в един от епизодите на Abby & Brittany.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР