Швейцарската компания за селскостопански химикали Syngenta отмени листването в Шанхай

...
Швейцарската компания за селскостопански химикали Syngenta отмени листването в Шанхай
Коментари Харесай

Syngenta отмени листването в Шанхай за 9 милиарда долара

Швейцарската компания за селскостопански химикали Syngenta анулира листването в Шанхай за 9 милиарда $, което щеше да бъде едно от най-големите първоначални обществени предлагания в Китай от години, до момента в който фондовите пазари в страната се борят след огромен маршрут.

Syngenta съобщи в петък, че отдръпва молбата си за листване в основния ръб на Шанхайската фондова борса „ след деликатно разглеждане на [] индустриалната среда и личната тактика за развиване на компанията “.

Той добави, че ще „ продължи да обръща внимание на китайския финансов пазар и е подготвен да способства за здравословното му развиване “.

Syngenta сподели, че ще се опита да рестартира процеса на листване, или в Китай, или на друга световна борса, когато изискванията са подобаващи и че също по този начин ще изследва различни източници на финансиране. Планираше да продаде до 2,79 милиарда нови акции, представляващи към 20 % от компанията, за набиране на Rmb65 ($9 милиарда), съгласно проспекта на IPO предходната год...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР