Швейцарската фирма Олсийз, подизпълнител на проекта Северен поток - 2,

...
Швейцарската фирма Олсийз, подизпълнител на проекта Северен поток - 2,
Коментари Харесай

Временно спряха Северен поток 2

Швейцарската компания " Олсийз ", подизпълнител на плана " Северен поток - 2 ", краткотрайно е спряла работа по газопровода, до момента в който не получи уточнения във връзка със глобите, наложени от Съединени американски щати, съобщи ТАСС, представена от Пик.

Санкциите против „ Северен поток-2 “ и „ Турски поток “, планувани във военния бюджет за 2020 година, подписан от президента Доналд Тръмп, влязоха в действие. Това се показва в известие, оповестено от Министерството на финансите на Съединени американски щати, заяви Би Би Си.

България строи нова тръба на своя територия от турската до сръбската граница като част от " Турски поток ".

Наскоро Владимир Путин подлага на критика страната ни, че бавила строителството и че можело Русия да откри различен маршрут към Сърбия.

" Олсийз " прекрати прокарването на " Северен поток - 2 "  до приемане на уточнения от юридическо, техническо и екологическо естество ", се споделя в известие на компанията оператор по плана. 

" Приключването на плана е значимо за сигурността на доставките на горива в Европа. Ние ще работим взаимно с фирмите, участващи в плана, върху приключването му в най-кратък период ", твърди компанията. 

Законът за наказания против плановете за газопроводи " Северен поток - 2 " и " Турски поток " дава на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп 60 дни, с цел да наложи наказания на корабите, които поставят тръбите, и на задграничните лица, които ги подкрепят, отбелязва ДПА.

Говорител на Европейска комисия разкритикува през днешния ден американските наказания против фирмите, участващи в построяването на " Северен поток-2 ", написа " Франс прес ". Той съобщи, че Европейски Съюз по принцип е срещу налагането на наказания на европейски предприятия, извършващи законна активност. 

Газопроводът по дъното на Балтийско море коства 11 милиарда $. А цената на газопровода с наше присъединяване - " Турски поток " - е 1,1 милиарда евро, като срокът за реализация е 615 календарни дни.

Работата по газопровода с България и Сърбия би трябвало да завърши до края на 2020 година

/ПИК

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР