Швейцарската агенция за развитие и сътрудничество обявява конкурс за програмен

...
Швейцарската агенция за развитие и сътрудничество обявява конкурс за програмен
Коментари Харесай

Конкурс за избор на програмен оператор на Швейцарско-българския механизъм за гражданска ангажираност и прозрачност

Швейцарската организация за развиване и съдействие афишира конкурс за програмен оператор на Швейцарско-българския механизъм за гражданска ангажираност и бистрота. В интервала юни 2024 година - май 2029 година програмният оператор ще е виновен за основаването, ръководството, мониторинга и отчитането на Механизма за гражданска ангажираност и бистрота. Това е единствената стратегия на Швейцарско-българската стратегия за съдействие (ШБПС), която се финансира напълно от швейцарската страна, като бюджетът й е 10 милиона швейцарски франка.

В състезанието имат право да вземат участие български неправителствени организации и/или консорциуми. Организациите, които демонстрират интерес, ще получат тръжната документи с подробна информация за обсега на мандата и условията, откакто изпратят писмо за интерес до ръководителя на Офиса за швейцарския принос. Официалната публикация на британски език, както и повече информация може да се открие на:.

Крайният период за подаване на офертите е 18 декември 2023 година, 17.00 ч. българско време. Срокът за задаване на въпроси по процедурата е до 5 ноември 2023 година Предвижда се решението за възлагане на ръководството на Швейцарско-българския механизъм за гражданска ангажираност и бистрота да бъде оповестено в края на февруари 2024 година

Механизмът за гражданска ангажираност и бистрота (Механизмът) на ШБПС ще поддържа българското гражданско общество посредством създаване на потенциал, обмяна на опит и транспорт на познания и умения . Механизмът ще насърчи гражданското присъединяване и по-прозрачния публичен спор. Общата цел на Механизма за гражданска ангажираност и бистрота е повече жители да вземат участие в процеса на взимане на решения, както и да се увеличи потенциалът и доверието в организациите на гражданското общество в България.
Реклама
Механизмът ще поддържа два до три огромни предефинирани плана , ориентирани към одобрени неправителствени организации с потвърден опит, и ще даде на конкурсен принцип безплатна финансова помощ на цивилен организации с стеснен потенциал и опит, които работят в по-слабо развити райони в България.
Свързани публикации Швейцария дава близо 8 млн. лева за общественото включване на роми в Русе, Сливен и Бургас 23 юни 2015, 16:39 По-ясен швейцарски пейзаж 1 март 2013, 18:06
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР