Шведският производител Volvo Cars официално съобщи за значително увеличение на

...
Шведският производител Volvo Cars официално съобщи за значително увеличение на
Коментари Харесай

Продажбите и печалбите на Volvo рязко скачат нагоре

Шведският производител Volvo Cars публично заяви за доста нарастване на световните си продажби и получените от тях доходи през третото тримесечие на 2017. Оперативната облага на компанията за този интервал е 442 млн. щатски $, което е с цели 192 млн. $ повече от същия интервал на 2016 година В процентно изражение нарастването е със 77,5.
„ Локомотив” на растежа на световните продажби в международен мащаб през третото тримесечие на година е Китай, където Volvo записва растеж с 34%. Като цяло нарастването на продажбите на най-големия международен пазар за интервала януари-септември 2017 година е 29,9%.


На собствен ред, размерите на продажби на марката Volvo в Европа и Съединени американски щати за същия интервал (трето тримесечие) да скочили надлежно с 5,3 и с 4,5%. Като цяло за първите 9 месеца от годината на европейския пазар се регистрира скок с 6,2%, само че на американският има спад – с 2,7
Като цяло за юли, август и септември тази година шведският производител е продал общо 135 831 нови автомобила, което е с 10,6% повече от същия перид на 2016 година За деветте месеца резултатът е 413 472 продажби в международен мащаб – с 9% повече от предходната година.
Според изказването на производителя, най-популярният модел на марката е Volvo XC60, като тук влизат както новото потомство, показано единствено преди 2 месеца (на долната снимка), по този начин и остарялото. На втора позиция се подрежда Volvo V40/Volvo V40 Cross Country. Добре се показват и моделите от серия 90 – XC90, S90 (на горната снимка) и V90.


„ Ръстът на чистата ни облага се дължи на позитивното развиване на продажбите на всички пазари, както и на подобряването на асортимента, който предлагаме на клиентите ни. Целта ни е да поддържаме стабилно равнище на приходите, което удостоверява, че Volvo Cars фактически е световна компания с привлекателна моделна гама във всички региони”, разяснява генералният шеф на компанията Хакан Самуелсон.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР