Шведският изпълнител oт нигерийски произход Албан Нвапа, известен със сценичния

...
Шведският изпълнител oт нигерийски произход Албан Нвапа, известен със сценичния
Коментари Харесай

SNAP!, Culture Beat и Dr. Alban забиват на фестивала Spice Music в Бургас

Шведският реализатор oт нигерийски генезис Албан Нвапа, прочут със театралния си псевдоним Dr. Alban, ще бъде още веднъж част от програмата на фестивала Spice Music в Бургас, оповестяват уредниците. 

Музикантът беше измежду участниците във форума през 2019 година, а идното му присъединяване ще е на мястото на C-Block, които няма да могат да дойдат.

Петото издание на музикалното събитие, отдадено на известната музика от 90-те, ще се организира на 4 и 5 август в отворената за достъп зона на Пристанище Бургас в региона на Морска гара. 

Както Българска телеграфна агенция писа, измежду оповестените до момента реализатори в програмата са още SNAP!, NANA, Culture Beat, Alexia, Apache Indian, DJ Quicksilver, S.T.S.B. FKA Fun Factory, Kate Ryan, Lucenzo, N-Trance, Paradisio и U96.

Посетителите ще могат да видят и чуят завръщането на българската рап групировка „ Гумени глави “, станали известни през 90-те години. 

„ И за петото издание ще осигурим това, което се чака от нас - първокласен тон, впечатляващи резултати и незабравима атмосфера, а от вас се желае да дойдете с най-хубавото си въодушевление и да се подготвите за доста танци “, споделя уредникът Николай Тодоров, представен в известието.

Билети за събитието се оферират онлайн. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР