Шведската сексоложка Илва Францен призовава двата пола към техниката Повече

...
Шведската сексоложка Илва Францен призовава двата пола към техниката Повече
Коментари Харесай

Повече игра с дамската перла по време на секс

Шведската сексоложка Илва Францен приканва двата пола към техниката " Повече игра " (Moreplay) по време на секс.

Много младежи знаят какво значи Foreplay - любовна въведения. Но щом тя премине в непосредственото съприкосновение, би трябвало да се премине и към това, което аз назовавам " Повече игра ". Ако това го няма, самият развой на навлизане се губи нещо доста блестящо, тъй като при дамата органът на оргазмената приятност е клиторът, а той по време на самото съприкосновение постоянно не се подтиква, разяснява експертката пред локални медии, на които се базира lady.ru.

" Много дами знаят това, само че доста мъже стопират да подтикват дамската перла, незабавно щом членът се озове във влагалището. А и самите дами не подтикват сами клитора по време на половия акт. Направят ли го, ще има оргазъм! При това той ще се реализира относително елементарно. Ако започнете да галите личния си клитор, до момента в който мъжкият фалос е вътре във вас, оргазмът идва безусловно за минути, поучава сексоложката.

Но доста дами се стесняват от " Повече игра " с клитора по време на сношението поради всеобщото мнение, че пътят към оргазъма е проникването. Само че това е път към мъжкия, а не женския оргазъм. Жената може да реализира оргазъм и без него. При нея формите на телесната приятност са по-разнообразни, тя може да има множествени оргазми. Дори в нашата благословена Швеция множеството дами не прибягват до клиторния оргазъм. Те залагат на вагиналния, считан за по-истински. Но в случай че към него се добави и " Повече игра "...

Наистина има мъже, които умеят да подтикват клитора божествено, само че те са малцинство, " тъжно установи Илва Францен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР