Шведската марка електрически автомобили Polestar и мрежата от точки за

...
Шведската марка електрически автомобили Polestar и мрежата от точки за
Коментари Харесай

Polestar Charge с над 650 000 точки за зареждане в Европа

Шведската марка електрически коли Polestar и мрежата от точки за зареждане Plugsurfing започват нова социална услуга за зареждане в Европа. С над 650 000 съвместими точки за зареждане на електрически коли, Polestar Charge дава на водачите на Polestar достъп до най-големите мрежи за зареждане в Европа в едно решение - мрежата Tesla Supercharger, Ionity, Recharge, Total, Fastned и Allego. Опционалната месечна абонаментна такса също предлага 30 % отстъпка за повече от 28 000 точки за зареждане.

Polestar е първият производител на електрически коли в Европа, който интегрира мрежата Tesla Supercharger в личното си приложение за зареждане и предлага на своите клиенти достъп до мрежата за зареждане на Tesla. Polestar към този момент разгласи през 2023 година, че ще одобри стандарта за таксуване NACS на Tesla за водачите на Polestar в Северна Америка. Освен това клиентите в Китай към този момент имат достъп до мрежата на Tesla Supercharger в над 200 града, осигурявайки още по-голям достъп до станции за зареждане.

От 2020 година водачите на Polestar 2 в Европа имат достъп до публични станции за зареждане в границите на мрежата Plugsurfing и получават специфични отстъпки. Стартирането на новата услуга Polestar Charge идва тъкмо преди първите доставки в Европа на двата нови електрически първокласни SUV-а, Polestar 3 и Polestar 4.

С Polestar Charge водачите на Polestar получават по-удобно решение за намиране, достъп и заплащане на публични станции за зареждане - без спомагателни абонаменти, приложения или способи за засвидетелствуване за зареждане. Това е комбинирано с оптимизация на Гугъл Maps за електрически коли, която оказва помощ за оптимално обмисляне на спирките за зареждане по маршрут и авансово кондициониране на батерията за реализиране на допустимо най-бързите скорости на зареждане.

С над 14 000 Tesla Superchargers в над 1000 разнообразни локации, мрежата Tesla Supercharger е най-голямата и най-надеждна мрежа за бързо зареждане в Европа, предлагаща скорости на зареждане до 250 кВт. Polestar Charge включва единствено станции Tesla Supercharger, налични за водачи на други модели. Абонаментът за Polestar Charge е наличен за водачи на коли Polestar на следните европейски пазари - Германия, Австрия, Швейцария, Белгия, Дания, Финландия, Англия, Ирландия, Италия, Люксембург, Холандия, Норвегия, Швеция и Испания.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР