Шведската компания за телекомуникационни технологии Ериксон (Ericsson) се готви да

...
Шведската компания за телекомуникационни технологии Ериксон (Ericsson) се готви да
Коментари Харесай

Ериксон променя играта с новата 6G, ето кога ще я ползваме

Шведската компания за телекомуникационни технологии " Ериксон " (Ericsson) се готви да влага десетки милиони английски лири във Англия през идващите 10 години, изграждайки ново изследователско звено, което ще се концентрира върху основаването на 6 Джи (6G) информационна мрежа, написа novini.london.

Телекомуникационният колос разгласи, че в новата стратегия ще бъдат привлечени откриватели, които дружно с докторанти и други научни служащи ще изследват идващото потомство, 6G, технологии и вероятните им приложения.

Шведската корпорация не разгласи съответна стойност на инвестицията, която възнамерява, само че посочи, че чака технологията 6 Джи да стане налична през 30-те години на този век.



Комуникационната технология 5 Джи (5G) стартира да се ползва в Обединеното кралство едвам през 2019 година, само че специалисти към този момент плануват, че 6G може да се употребява за развиването на платформи за основаване на виртуална действителност като " метавселената ", както и при по-автономни инфраструктурни системи.

 
   
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР