Шведската екоактивистка поиска в събота американските избиратели да изберат Джо

...
Шведската екоактивистка поиска в събота американските избиратели да изберат Джо
Коментари Харесай

Грета Тунберг призова американците да гласуват за Байдън

Шведската екоактивистка изиска в събота американските гласоподаватели да изберат Джо Байдън, като съобщи, че резултатът от президентските избори в Съединени американски щати е от решаващо значение за битката с изменението на климата, написа БГНЕС.
17-годишната основателка на климатичните митинги " Петък за бъдещето " съобщи в Tуитър: " Никога не се занимавам с партийна политика. Но идните избори в Съединени американски щати са над всичко това. От позиция на климата това надалеч не е задоволително и доста от вас, несъмнено, поддържаха други претенденти “, призна Тунберг. " Но, желая да кажа... знаете ли... по дяволите! Просто се организирайте и накарайте всички да гласоподават #Biden ", добави тя. 
 Меркел беседва с Тунберг за избавяне на климата Меркел беседва с Тунберг за избавяне на климата
Шведската екоактивистка Грета Тунберг прикани немския канцлер Ангела Меркел да бъде " смела " в битката против световното стопляне, прочие..
Джо Байдън се изправя против сегашния американски президент Доналд Тръмп, който отхвърля предизвестията за климатичните промени и който подценява Тунберг. " Грета би трябвало да работи по казуса си с ръководството на гнева, по-късно да отиде на добър старовремски филм с другар! Успокой се, Грета, успокой се! ", написа един път Тръмп. 
" Тя наподобява като доста щастливо младо момиче, очакващо ярко и прелестно бъдеще “, още веднъж туитна Тръмп, откакто Тунберг се обърна към Организация на обединените нации с гневното предизвикателство, съдържащо се в елементарния въпрос „ Как смеете? "
Байдън, въпреки това, се обърна към Тунберг и приветства нейната ангажираност в битката против изменението на климата. Миналия месец уважаваното списание Scientific American също прикани читателите да гласоподават за Байдън на 3 ноември, за първи път от съвсем 200 години насам заемайки политическа позиция. " Помислете за гласоподаване, с цел да отбраните науката, вместо да я унищожавате ", споделиха редактори в мнения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР