Шведската четворка АББА ще издаде нови парчета за пръв път

...
Шведската четворка АББА ще издаде нови парчета за пръв път
Коментари Харесай

АББА издават нови песни за пръв път от 36 години

Шведската четворка " АББА " ще издаде нови части за пръв път от раздялата си през 1982 година, заяви " Гардиън ". В " Инстаграм " Бьорн, Бени, Агнета и Ана оповестиха, че ще запишат две нови части за тяхното виртуално " турне ", в който музикантите ще бъдат пресъздадени на сцена с компютърни логаритми.

" Решението да се захванем с вълнуващия план за компютърното ни турне имаше непредвидени последици. Изведнъж усетихме, че след 35 години ще е занимателно да се съберем още веднъж и да влезем в студиото. И по този начин и направихме. Беше като че ли тези години не са минавали, като че ли се събираме след къса почивка. Изключително зареждащо прекарване! "

Една от двете песни, I Still Have Faith in You, ще прозвучи за пръв път в телевизионна стратегия през декември. " Ние може да остаряваме, само че частите са нови! И чувството е положително ", приключват музикантите.

" Турнето " ще бъде излъчено за пръв път по малкия екран като копродукция сред английската Би Би Си и американската Ен Би Си. Музикантите оповестиха, че са били цифрово " сканирани " и подмладени, с цел да наподобяват както по времето на последните си същински турнета - през 1979 година

После шоуто ще обиколи света.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Музика (935)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР