Шведът, който е на 75 години, има успешна кариера като

...
Шведът, който е на 75 години, има успешна кариера като
Коментари Харесай

Футболният треньор Свен Горан Ериксон е диагностициран с рак в те...

Шведът, който е на 75 години, има сполучлива кариера като ментор, която започва през 1977 година В нея Ериксон води " Бенфика ", " Рома ", " Лацио ", националния тим на Англия, " Манчестър сити " и други

 

За последно той оглавяваше националния тим на Филипините (2018-2019). Като треньор на " Лацио " Ериксон изведе " орлите " от Рим до последната им купа (2000 г.). Като селекционер на Англия шведът води отбора на международните шампионати през 2002 и 2006 година

 

Футболната легенда пое роля на съветник в " Карлстад ", само че през февруари 2022 година се отдръпна поради здравословни проблеми.

" Всички виждат, че имам заболяване, което не е положително, и всички допускат, че е рак, и това е по този начин. Но аз би трябвало да се боря с него колкото се може по-дълго ", означи Ериксон в изявление за шведското радио P1.

 

" Знам, че в най-хубавия случай става въпрос за към година, а в най-лошия - за още по-малко. Или в най-хубавия случай допускам, че ще е още по-дълго. Не мисля, че лекарите, които имам, могат да бъдат изцяло сигурни, те не могат да дефинират нито един ден ", добави той.

 

" По-добре е да не мисля за това. Трябва да измамиш мозъка си. Бих могъл да вървя и да мисля за това от самото начало, да си седнал съм у дома и да съм трагичен, да си мисля, че нямам шанс и така нататък ", сподели още шведът.

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР