Шумните акции срещу кметове на малките населени места създават впечатление,

...
Шумните акции срещу кметове на малките населени места създават впечатление,
Коментари Харесай

Проф. Николай Радулов:

Шумните акции против кметове на дребните обитаеми места основават усещане, че кметовете на огромните общини са ваксинирани против тях.

Това сподели за обзорното предаване „ Това е България “ на Радио „ Фокус “ специалистът по национална сигурност проф. Николай Радулов, някогашен секретар на Министерство на вътрешните работи и заместител министър на вътрешните работи по отношение на извършените акции, вследствие на които бяха задържани кметове на районно и общинско равнище.

По думите му, когато против кметовете на огромните градове и общини се получи сигнал, по него не се работи. Експертът по национална сигурност добави, че зачестилите акции са свързани с възстановяване на имиджа на Министерство на вътрешните работи и прокуратурата.

„ Надявам се, че това е обвързвано с опита самата прокуратура да се промени, тъй като от интернационалната общественост, от Държавния департамент на Съединени американски щати, който излъчи отчет, от Европейска комисия, се подлага на критика точно работата на прокуратурата.

Всички сме уверени, че шумът и рекламните арестувания имат противоположен резултат. Изиграва профилактичен резултат, както може би е умислен, само че не подвига рейтинга на държавните организации. Мисля, че има изкуствена вълна във времето на демонстриране на опит за въвеждане на порядък и след избора на основен прокурор, както и след общинските избори, тази вълна ще падне “, изясни специалистът по национална сигурност.

Проф. Радулов изясни, че принадлежността на кметовете към другите партии укрепва резултата, че всички са маскари, което може да докара отлив на гласоподавателите на идващите локални избори, като този на евровота, а това, по думите му, ще бъде в интерес на огромните партии.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР