Шуменският окръжен съд гледа мярката за неотклонение на 32- годишния

...
Шуменският окръжен съд гледа мярката за неотклонение на 32- годишния
Коментари Харесай

Инспекторът от БАБХ, отглеждал канабис, се сдоби с две обвинения

Шуменският областен съд гледа мярката за неотклонение на 32- годишния мъж, който бе отхвърлен от работа като чиновник на Агенцията по сигурност на храните, откакто бе арестуван при полицейска акция за опиати.

Окръжната прокуратура в Шумен задържа инспектора от Агенцията за сигурност на храните Красен К. за период до 72 часа, откакто го притегли като обвинен за държане за разпространяване и за развъждане на марихуана.
 
Досъдебното произвеждане бе поето от Окръжната прокуратура в Шумен по подготвеност, откакто в частен дом в кв. „ Дивдядово “ са били открити 80 кг стебла и листа марихуана в развой на сушене, както и количество суха маса канабис.
  -->
Инспекторът от Агенцията по сигурност на храните, чиято благосъстоятелност е къщата в „ Дивдядово “, бил спрян за инспекция на входа на квартала от полицейски чиновници от ОД на Министерство на вътрешните работи в Шумен по сигнал. Тестван с техническо средство, показанията отчели, че мъжът ръководи МПС след приложимост на наркотични субстанции. За това закононарушение се води настрана досъдебно произвеждане, следено от Районната прокуратура в Шумен.
 ОДМВР-Шумен

32-годишният мъж дружно с полицейските чиновници отишли в дома, от който се носел противен аромат на марихуана. Със следово куче е открита и ферма с марихуана, която Красен засадил и отглеждал в гориста околност край преславско село. Технологията за развъждане на конопа съгласно разпита на арестувания била заимствана от уебсайт. Иззети са 15 растения марихуана, които впечатлили проверяващите с размера си – към 4 метра. 


 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР