Шуменски дядо излезе вчера сутринта, мина за по-направо през релсите,

...
Шуменски дядо излезе вчера сутринта, мина за по-направо през релсите,
Коментари Харесай

Един дядо със 7 живота

Шуменски дядо излезе през вчерашния ден сутринта, мина за по-направо през релсите, там го блъсна локомотив, само че той не му се даде. Вкопчи се като Брус Уилис в него и на процедура се повози гратис 40 метра, след което локомотивът спря, дядото се откопчи, прибра се в къщи и легна да спи.

Така звучи горе - долу невероятната история, разиграла се онлайн в Шумен преди 2 години. Във филмите гледаме сходни каскади, само че не и изпълнявани от хора на такава честна възраст.

Възрастните хора постоянно пресичат където и когато им хрумне. В съответната обстановка спомагателен фактор е и тежкият слух на дядото, който бил тръгнал без слухов уред. Минавайки през линията, въобще не забелязал, че локомотивът потегля. Усетил обаче конфликта и се хванал за буфера на предната част, тъй че тялото му попаднало сред релсите.

На това равнище обаче и машинистът нищо не може да забележи, тъй че машината е предходна 40 метра, преди виковете от страни на ошашавени хора да го спрат. От цялата работа потърпевшо единствено якето на дядото, краката му се поожулили, само че прегледът в " Бърза помощ " посочил, че другояче нищо му няма. Дотам, че той се прибрал в къщи и лежащ да спи, без да каже на бабата.

 Подкова за шанс

Пред кореспонденти, които на часа атакували дядото с шанс той разказал, че това надалеч не му е първият конфликт със гибелта, да не приказваме пък, че не е и първият му конфликт с трен.

Когато бил боец през 1948-ма, той се возил в камион с други войничета, когато задремал кантонер не пуснал бариерата и трен ги помел. Седем бойци починали тогава, само че той съумял да скочи и останал незасегнат.

Като дете пък дядо Мишо бил хапан от отровна змия и лудо куче, пробождан е бил от ритла на каруца, а слуха си е изгубил, когато по време на работа в цех " Мадара " в леярния завод, гръмнала вана. Общо десетина пъти в живота си шуменецът е попадал в извънредно сериозни обстановки, само че, както самичък споделя пред кореспонденти - Св. Михаил го пази...

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР