Шумен загуби у дома от Черноморец със 79:94 (25:17, 20:27,

...
Шумен загуби у дома от Черноморец със 79:94 (25:17, 20:27,
Коментари Харесай

Янко Янков: Черноморец показа по-голямо желание да спечели мача

Шумен загуби вкъщи от Черноморец със 79:94 (25:17, 20:27, 20:23, 14:27) в мач от 12-ия кръг на НБЛ. След края на мача старши-треньорът на шуменци Янко Янков бе отчаян от провалянето и разяснява, че слабата отбрана през второто полувреме е коствала успеха на тима му.

" Слаба отбрана през второто полувреме ни коства успеха. Отново изоставаме в битката. Борбата и отбраната са 90 % предпочитание. През второто полувреме тимът на Бургас сподели по-голямо предпочитание от нас да завоюва мача и справедливо го завоюва. Петнадесет битки повече от нас. Не знам на какво се дължи това нещо, само че несъмнено ще би трябвало да се търсят някакви промени. Не може пред нашата аудитория, в нашата зала да изглеждаме по този метод. Отделен въпрос е, че би трябвало да сме признателни за това, че можем да организираме мачовете си в това супер оборудване. Единственото, от което съм удовлетворен през днешния ден е поддръжката на публиката. Въпреки този отрицателен резултат за нас и отрицателна серия от загуби, които се натрупаха, хората са тук в залата и дават поддръжка на момчетата и на тима, за което им благодаря. Желая радостни празници на всички. "
 Черноморец не се даде на Шумен Черноморец не се даде на Шумен
" Шест минути бяхме без маркиран панер, с насъбрани неточности. Докато ние вършим неточности, те вкарват и натрупаха 15 точки, разяснява Георги Кендеров. - Черноморец имат по-опитни играчи, задържаха топката. Ние прибързахме в доста обстановки, това повлия на резултата и по тази причина се развиха нещата по този начин. Не знам на какво се дължи, ще проучваме. Надявам се да го оправим. Натрупва се персонално при мен едно напрежение след тези загуби. Трябва да го изчистя и се надявам да вървим в вярната посока. Да, играя добре, само че всичко това е с помощта на моите съотборници и доверието, което ми гласоподават треньорите. Надявам се отсега нататък да не преставам да усъвършенствам играта си. "

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР