Шумът, който се вдигна около синоптичката на bTV Натали Трифонова

...
Шумът, който се вдигна около синоптичката на bTV Натали Трифонова
Коментари Харесай

Никол Станкулова цъфна без гащи в ефир

Шумът, който се подвигна към синоптичката на bTV Натали Трифонова за това, че появи сякаш без пола да приказва за тестванията на зимата, очевидно е видян от конкуренция. Само няколко дни по-късно, колежката ѝ от Нова телевизия Никол Станкулова също се появи пред картата с градусите по дълго сако, без нищо очевидно изпод. 



Само можем да гадаем дали става въпрос за конкуренция сред синоптичките или пък съгласуван опит да се наложи тази фешън наклонност. Дали тъй като беше снимана отдалече или тъй като сакото ѝ беше с дантела, което го правеше по-дълго, Никол наподобява не се стори толкоз скандална. Все отново не е и чак толкоз дългокрака като своята съперничка, написа vihrogon.bg. 

Забавното е, в скорошна обява в Инстаграм, Никол описа, че по законите на всеобщата гнусота, съвсем всеки пък се окапва с нещо, когато носи бяло или различен доста ярък цвят. Тя даже разяснява, че затова в сходни случаи избира да пие чай, тъй като капките не са чак толкоз забележими, колкото от кафе.

Кой знае, може би пък синоптичката на Нова телевизия отново се е окапала, по тази причина се появи без панталон в ефир? Всичко е допустимо, само че тази версия звучи по-невероятно от това да предизвика конкуренцията в лицето на Натали Трифонова. И в случай че в цялата обстановка има оливане, то е по-скоро в метафоричен смисъл.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР