Шумахер претърпя ужасяващ инцидент на ски писта във френските Алпи.

...
Шумахер претърпя ужасяващ инцидент на ски писта във френските Алпи.
Коментари Харесай

Всички Затаиха Дъх. Точно Четири Години След Адския Инцидент Лекарите С Болка Съобщиха, Че Шампионът Михаел Шумахер Е

Шумахер претърпя отблъскващ случай на ски писта във френските Алпи. След конфликта каската му бе счупена на две, а експертите показаха мнение, че в случай че не е бил с цялостна екипировка, случаят щял да се окаже съдбовен.

Оттогава до момента семейство Шумахер не популяризира информации за положението на първенеца. Знае се единствено, че лекарите го приведоха в кома, а откакто излезе от нея германецът беше изписан и изпратен вкъщи. В момента той се възвръща в фамилната къща в Гланд, Швейцария, намираща се на Женевското езеро. Близките му обаче не позволяват медиите до Шумахер. Съпругата му Корина даже даде на съд няколко издания за разпространяване на погрешна информация за положението на някогашния водач.

През 2016 година семейство Шумахер започва самодейността " Продължавай да се бориш ", с цел да изрази благодарността си към неговите фенове, които не стопират да го поддържат.

" Инициативата " Продължавай да се бориш " е още един знак на почитание и признателност на Михаел и фамилията му към неговите почитатели. Искаме да канализираме позитивната сила, която Михаел и фамилията му получават, и да мотивираме всички, въодушевени от кариерата и духа на Михаел, да не престават да се борят и в никакъв случай да не се отхвърлят ", съобщи мениджърката на Шуми - Сабине Кем.

Агентът му изясни и за какво семейство Шумахер резервира безмълвие:

" Всички знаем, че аз просто не мога и не желая да разгадавам нищо за здравословното му положение, тъй като би трябвало да почитаме желанието на фамилията му. За страдание, това е единственият метод. Няма различен. Но желаеме да продължаваме да пазиме ползите му ".

" Наследството, което той завеща, към момента се цени от хората, имащи достойнството да работят дружно с него. От случая с Михаел не пострада единствено той, а цялото му семейство. Състоянието на Шумахер е въпрос, който околните му не желаят да бъде обществено притежание, и би трябвало да бъдат разбрани. Това, което претърпяват Мик, Джина-Мария и Корина, е необикновен тест във вярата и силата им ", прибавя Рос Браун - някогашен началник на Шуми във " Ферари " и " Мерцедес ", написа Пик.

Михаел Шумахер бе цялостен стопанин във Формула 1 сред 1994 и 2004 година В този интервал германецът завоюва международната купа 7 пъти. Той записа първата си победа преди цели 25 години - през 1992 година на пистата " Спа " в Белгия.

Михаел Шумахер е войник. Показвал го е неведнъж по пистите на Формула 1, написа бТВ. Актуална информация за настоящото му положение липсва, само че всички имаме вяра, че той ще излезе победител и в най-важната си борба - тази за живота.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР