Щрак Марийке на портрет. Така изглежда зам.-председателя на ГЕРБ Цветан

...
Щрак Марийке на портрет. Така изглежда зам.-председателя на ГЕРБ Цветан
Коментари Харесай

Цветанов на Молитвената закуска-щрак Марийке на портрет на гърба на народа

Щрак Марийке на портрет. Така наподобява зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов при следващото му шесто присъединяване в Молитвената закуска, проведена от президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп. В събитието вземат участие представители на над 140 страни.
За няколко дни куп фотоси на Цветанов, фотографирал се с разнообразни управителни лица на Съединени американски щати бяха публикувани в разнообразни медии. Последната среща на втория в ГЕРБ била с държавния секретар на Съединени американски щати Майк Помпео. Нашият човек съумял да му каже доста неща, излиза наяве от известието на партията. Разказал му за желанието да купим Ф-16, за европредседателството на България, за вероятността, която сме дали за развиване на Македония. Цветанов обяснил дори за Споразумението за другарство и добросъседство, както и за участието на западната ни съседка в НАТО.

Преди това Цветанов, съгласно пресцентъра на ГЕРБ се срещнал с Джо Уилсън - конгресмен от Южна Каролина и ръководител на Групата за другарство с България в американския Конгрес. Оказва се, че при тази среща българският представител се впуснал в дебрите на законотворчеството, като разказал на Уилсън за законодателните начинания на 43-то Народно събрание. От пресцентъра не загатват, дали чужденецът е останал сюрпризиран от всичко чуто, само че евентуално това би трябвало да се подразбира.

Компания на Цветан Цветанов на закуската прави неговият съпартиец Пламен Нунев. Неясно по какви аргументи той е оставен да стои настрана от фокуса на вниманието. Любопитно е да се разбере какъв брой коства на данъкоплатеца всички тези фотоси и пиара, който си прави Цветанов на гърба на народа.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР