Що се отнася до Stevie Nicks, Fleetwood Mac вече го

...
Що се отнася до Stevie Nicks, Fleetwood Mac вече го
Коментари Харесай

Стиви Никс не намира причина да продължи Fleetwood Mac без Кристин Макви

Що се отнася до Stevie Nicks, Fleetwood Mac към този момент го няма.

Певицата беседва с Vulture за живота и гибелта на най-хубавата си другарка и колежка от бандата Кристин Макви, която умря през ноември 2022 година на 79-годишна възраст след малко боледуване.

Никс сподели на изданието, че последния път, когато групата е била на турне дружно (тяхното „ An Evening with Fleetwood Mac “ продължи от 2018 до 2019 г.), те са „ прекарали в действителност ужасно и това е било голямо турне “ и е имало опция да създадат отново го.

„ Но когато Кристин умря, почувствах, че не можеш да я замениш “, сподели Никс. „ Просто не можеш. Без нея какво е? Знаеш какво имам поради? "

Никс продължи: „ Тя беше като моята сродна душа, музикалната ми сродна душа и най-хубавата ми другарка, с която прекарвах повече време, в сравнение с с всеки различен от най-хубавите ми другари отвън Fleetwood Mac. “

„ Когато си помисля за песента на Тейлър Суифт „ You're on Your Own, Kid “ и репликата „ you always have been “, като че ли това бяхме Кристин и аз “, сподели Никс за своя сътрудник артист, текстописец. „ Ние бяхме сами в тази група. Винаги сме били. Защитихме се един различен. ”

„ Към кого ще виждам отдясно и те да не са там зад този орган на Хамънд? “, добави тя. „ Когато тя умря, взех решение, че в действителност не можем да продължим с това. Няма причина за това. "

Макви написа и/или извърши няколко от шлагерите на Fleetwood Mac, в това число „ Don’t Stop “, „ Over My Head “, „ You Make Loving Fun “ и „ Say You Love Me “.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР