Що се отнася до любовни вазимоотношения, актрисата Амбър Хърд се

...
Що се отнася до любовни вазимоотношения, актрисата Амбър Хърд се
Коментари Харесай

Най-голямата болка в живота му: защо семейството на Илон Мъск мрази Амбър Хърд

Що се отнася до любовни вазимоотношения, актрисата Амбър Хърд се е потвърдила като същинско злополучие и това може да удостовери освен някогашния ѝ брачен партньор Джони Деп, с който минаха през една от най-коментираните и мъчителни раздели в Холивуд. Оказва се, че Хърд е всяла безпорядък и ужас и в други животи, а детайлностите за това стават известни едвам в този момент.

В новата биография на 52-годишният създател на компанията SpaceX Илон Мъск, която излезе във вторник в Съединени американски щати, излиза наяве, че  фамилията на милиардера презира Амбър Хърд поради нещата, които му е предизвикала. Те я смятли за „ токсична “ и „ кошмарна “, твърди се в книгата.

Братът на Мъск Кимбал и приятелите на бизнесмена мразели звездата от „ Аквамен “ „ буйно “, тъй като тя внасяла извънредно доста драма в живота му по време на дългогодишната им връзка.

Каква е била връзката им?

Биографията на Мъск, написана от журналиста Уолтър Айзъксън и озаглавена „ Илон Мъск “, разказва връзката му с Хърд като „ мрачен ураган “ и като най-болезнената връзка, в която създателят на Tesla е бил.

„ Беше брутално “,  казва самият Мъск за времето си с Хърд, добавяйки, че раздялата им е довела до  „ най-концентрирания интервал на болежка “ , който в миналото е преживявал.

Биографията хвърля нова светлина върху 37-годишната Амбър Хърд, чийто плевел брак с Джони Деп докара до излъчен по малкия екран цивилен развой във Вирджиния и приключи с жури, което ѝ присъди 15 милиона $ обезщетение за клюка.



В книгата Айзъксън написа, че 52-годишният Мъск, който има 10 деца от три разнообразни дами,  „ не е основан за домашно успокоение “.

„ Повечето от връзките му включваха психически разтърсвания. Най-агонизиращата от всички тях беше с актрисата Амбър Хърд, която го въвлече в тъмен въртоп, който продължи повече от година и провокира дълбока болежка, която продължава и до през днешния ден. "

Как стартира всичко?

Аферата им стартира, откакто тя снима кино лентата „ Machete Kills “ през 2012 година и той се съгласява да бъде съветник. Филмът е за откривател, който желае да сътвори общество на орбитална галактическа станция, a Mъск е повече от квалифициран да помогне със знанията си за рализирането на плана.

Милиардерът повозил Амбър на своята Tesla и тя  „ взема решение, че той наподобява привлекателно за ракетен инженер “.

Следващата им среща била на Met Gala в Ню Йорк през май 2016 година Хърд тъкмо била напът да се разведе с Деп и разкрила, че Мъск е  „ глътка пресен въздух “.

Няколко седмици по-късно Мъск посещава Хърд в Маями, където тя работи. Той я води до нос Канаверал, където била планувано изстрелването на Falcon 9. Хърд  „ счита, че това е най-интересната среща, на която е била “ , твърди се в книгата.

За рождения ден на Мъск, през юни същата година, тя му прави изненадващо посещаване във фабриката на Tesla в Калифорния, като лети от Италия. Връзката им се „ задълбочава “ през 2017 година, когато той отива да я види в Австралия, до момента в който тя снима „ Аквамен “. Мъск ѝ споделя, че му припомня за Мърси, обичания му воин във видеоиграта Overwatch.

Травмиращият край

Мъск и Хърд се разделят през юли 2017 година, само че се събират още веднъж за още пет  „ бурни месеца “.  Краят най-сетне идва след „ диво “ пътешестване до Рио де Жанейро през декември 2017 година с Кимбал, жена му и някои от децата.

В книгата се споделя:  „ Когато стигнаха до хотела, Илон и Амбър още веднъж се скараха. Тя се заключи в стаята и стартира да крещи, че се опасява, че ще бъде нападната и че Илон ѝ е взел паспорта. “

Екипът по сигурността на Кимбал и Мъск се пробва да успокои Хърд, че тя може да  „ си тръгне, когато пожелае “.

В книгата Амбър признава, че са имали разногласия и че  „ тя е станала много трагична “ , само че твърди, че казусът е решен още онази вечер, която се оказва и навечерието на Нова година. Хърд споделя видеоклипове и фотоси на Айзъксън от онази вечер, които демонстрират нея и Мъск. На тях се вижда по какъв начин той ѝ пожелава щастлива Нова година и я целува „ буйно “ по устните.

В книгата се споделя:  „ Нейната палавост беше съпроводена от вида ужас, който притегли Мъск. “  Брат му и приятелите му я намразили със пристрастеност, която кара отвращението им от Джъстин (първата брачна половинка на Мъск) да избледнее.  „ Тя беше толкоз токсична “ , споделя Кимбал.  „ Кошмар “.

Шефът на кабинета на Мъск Сам Телър я съпоставя със изверг от комиксите.  „ Тя беше като Жокера за Батман “ , споделя той.  „ Тя нямаше друга цел, с изключение на безпорядък. Тя процъфтява в това да дестабилизира всичко. “

Кимбал прибавя:  „ Тя в действителност е доста добра актриса, тъй че ще каже неща, които ви харесват. Начинът, по който тя може да сътвори своя лична действителност, ми припомня за татко ми. “

Животът след Амбър

Периодът от раздялата им през лятото на 2017 година до есента на 2018 година бил  най-ужасният в живота на Мъск  , написа биографът.

Мъск споделя:  „ Това беше времето на най-концентрираната болежка, която в миналото съм имал. 18 месеца безмилостна полуда. Беше умопомрачително мъчително. “

Но Кимбал имал друго мнение и бил омекотен, че Хърд към този момент не е в близост. Той споделя в книгата, че е „ в действителност тъжно “, че брат му  „ се влюбва в хора, които са в действителност зли към него “.  Той споделя също:  „ Красиви са, без подозрение, само че имат доста тъмна страна и Илон знае, че са токсични. “

Айзъксън написа, че Граймс, певицата, която е майка на три от децата на Мъск, е била „ добър сътрудник “ за него, за разлика от Хърд, тъй като нейният  „ безпорядък беше подплатен от добрина и даже наслада “ .

Граймс споделя:  „ Моето държание евентуално е безредно положително, до момента в който това на Амбър евентуално е безредно зло. Той е притеглен от безредното зло. Става въпрос за татко му и това, с което е израснал. Той свързва любовта с това да бъдеш лицемерен. “
 15 любовни истории от Холивуд, които ни разчувстваха  15 любовни истории от Холивуд, които ни разчувстваха  15 любовни истории от Холивуд, които ни разчувстваха  15 любовни истории от Холивуд, които ни разчувстваха
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР