Що е то бейзбол и има ли той почва у

...
Що е то бейзбол и има ли той почва у
Коментари Харесай

Български производител превзема Европа с бейзболни бухалки

Що е то бейзбол и има ли той почва у нас? Въпросът остава настоящ, макар че към този момент над три десетилетия американската игра се развива проведено в България, а триумфите на интернационалното поле подреждат страната ни на средноевропейско равнище и на водещо място в района.

И през днешния ден малко на брой даже от най-информираните спортни ентусиасти са наясно, че бейзболните бухалки у нас не са единствено стряскащ спомен от мутренската действителност през 90-те, а все по този начин се употребяват по предопределение на игрището. При това не просто служат за мирни цели, а от две години към този момент се създават в България.

---

Пионер в производството на дървени бати у нас е Александър Насъпов. Син на един от основоположниците на българския бейзбол Емил Насъпов и дълготраен играч на столичния клуб " София Блус ", той подхваща начинанието съвсем непредпазливо, само че доста бързо открива, че има присъщ гений и умелост.

" Това, което ме накара да опитам, е, че трябваше да си намеря нова работа. И защото не желаех още веднъж да работя за други хора, както съм правил цялостен живот, взех решение, че желая да работя за себе си. Това ме стимулира най-вече. Исках да знам, че целият труд, който мятам, ще бъде за мен ", споделя 37-годишният Насъпов.

Първите му опити са в края на 2017 година в жилището му на 9-ия етаж в столичния кв. " Младост ".

 
Първоначалната инвестиция е минимална,  
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР