Щетите за британския брутен вътрешен продукт от спирането на самолетните

...
Щетите за британския брутен вътрешен продукт от спирането на самолетните
Коментари Харесай

Спирането на полетите до САЩ струва на британската икономика £11 милиарда

Щетите за английския БВП от прекъсването на самолетните известия със Съединените щати тази година ще възлязат на най-малко 11 милиарда лири (14,21 милиарда долара).

Това демонстрира взаимното изследване на International Consolidated Airlines Group SA (IAG), летище Хийтроу и отрасловите организации Airlines UK и Collinson Group.

Авторите на проучването, представени от Bloomberg, приканиха управляващите да основат транспортни коридори сред двете страни и да вкарат проби за ковид на летищата. Към началото на октомври английската стопанска система ще губи 32 милиона паунда дневно заради прекъсването на полетите до Съединени американски щати, предизвестяват те.

" Министрите би трябвало да реализират единодушие с американските си сътрудници по отношение на режима на тестване, който ще понижи карантините и ще отвори още веднъж районните транспортни коридори на пазарите в Обединеното кралство и Съединени американски щати ", сподели Алекс Круз, началник на British Airways, част от IAG.

Авиокомпаниите поддържат премахването на рестриктивните мерки за трансатлантическите полети, въведени при започване на март. Маршрутът " Ню Йорк - Лондон " е най-изгодният за British Airways. Миналата година самолетната компания продаде билети за 7 милиона места за това направление. Според отчета почти 4 милиона американци посещават Англия всяка година.

Съединени американски щати не разрешиха влизане на лица, които не са жители на страната, посетили Европа през предходните две седмици. Британските управляващи от своя страна вкараха 14-дневна карантина за идващи от Съединените щати.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР