Щетите в Народния театър Иван Вазов след вчерашната буря са

...
Щетите в Народния театър Иван Вазов след вчерашната буря са
Коментари Харесай

Щети за милиони левове в Народния театър след бурята

Щетите в Народния спектакъл " Иван Вазов ” след вчерашната стихия са за милиони левове. Това оповестиха за Българска телеграфна агенция от управлението на театъра. В момента се прави оценка точният размер на вредите от комисия, назначена от шефа Васил Василев.

Във вторник публиката беше изведена по време на спектакъла " Когато гръм удари, по какъв начин ехото заглъхва ”, който се играе на камерна сцена. За благополучие, нямаше опасност нито за актьорите, нито за публиката, нито за техническия личен състав, описват от театъра. Сцената на четвъртия етаж не е наранена.

Основен ремонт на постройката не е юридически от 46 години. Преди четири години е имало единствено козметичен, който е коствал няколко милиона лв.. От трупата разясняват, че той е бил " единствено замитане на забележими проблеми под килима ”.

" Направили сме всичко належащо, с цел да осигурим естествената работа на театъра. Така че тази вечер, и изобщо, да има представления по програмата и да посрещнем нашата аудитория. Целта е да не усетят дискомфорт - нито актьорите, нито публиката ”, споделят още от управлението на театъра.
 
Притеснението на театралите е, че занапред навлизаме в есенния сезон, а следва и зима. Затова са на мнение, че би трябвало да се предприеме деяние за спешен ремонт, а по-късно и за сериозен подобен, допълват от Народния спектакъл.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР