„Щети от поправките в Изборния кодекс имаше. Да, поправки трябваше

...
„Щети от поправките в Изборния кодекс имаше. Да, поправки трябваше
Коментари Харесай

Проф. Михаил Константинов: Г-жа Нинова да спечели едни избори, да стане премиер и тогава да казва

„ Щети от поправките в Изборния кодекс имаше. Да, ремонти трябваше да има, само че не такива “, съобщи в утринния блок на Bulgaria ON AIR проф. Михаил Константинов. „ Предстоящите евроизбори трябваше да се проведат от остарялата ЦИК, тъй като една нова ще се учи много дълго време “, добави той.

„ Машинното гласоподаване е нелепост. В Европа няма такова. Президенството и опозицията да ми посочат една европейска страна, в която има такова. В Белгия има нещо сходно. Германия го забрани. Холандия пък изхвърли всички машини ", сподели той.

"Нека госпожа Корнелия Нинова завоюва едни избори, да стане министър председател и тогава да споделя “, съобщи проф. Константинов.

По думите му, се чака към 2 млн. - 2,5 млн. души да излязат да гласоподават на изборите за европейски депутати. „ В момента има лек превес на ГЕРБ. Всичко е допустимо да се случи “, съобщи той. „ Тези избори са извънредно значими, тъй като се възприемат като опция за по-нататъшното развиване на политическата конюнктура “, сподели проф. Константинов.

„ Никой към този момент не приказва за предварителни парламентарни избори, забележете това. Вече никой не ги желае, както и преди не ги искаше “, заключи той.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР