Щедрият Овен Овенът не обича да се подчинява, затова и

...
Щедрият Овен Овенът не обича да се подчинява, затова и
Коментари Харесай

Как да забогатеете според вашата зодия?

Щедрият Овен

Овенът не обича да се подчинява, по тази причина и гледа да има допустимо по-малко шефове над себе си. Или пък захваща частен бизнес. Аналогично е и отношението му към парите. Той се бунтува в случай че неналичието им му постанова да се лимитира. Оттам и мощната упоритост постоянно да има задоволително пари, с цел да си откупи известна независимост и самостоятелност. В паричните каузи държанието на овена е демократично и обилно, граничещо с разсипничество. 

Навеки неразделни – това са Телеца и неговите пари. Не всички, родени под този знак са милионери, само че пък и съвсем никой не мизерува. Натрупването на пари при Телеца е единствено въпрос на време. Ако би трябвало да стартира от нулата, той постепенно, само че несъмнено, тухла по тухла ще построява империята си. И е извънредно спестовен, до момента в който я построи. Не може да се каже, че Телецът е свидлив. Той ще помогне на приятелите си, в случай че в действителност са в потребност. 

Ловките Близнаци

Колко тъпо, че джебчийството, подправянето на чекове и разплащането с подправени банкноти се преследват от закона! Иначе надарените и ловки Близнаци точно тук биха били в стихията си. Онези от тях, които макар риска опитат сръчността си, нормално съумяват. С това, несъмнено, не ви приканваме да промените специалността си с някое от горепосочените занимания. Ориентирайте се към занимание, което да ви носи пари по почтен метод, станете да вземем за пример търговски представител. С пословичната си меродавност Близнаците ще накарат и ескимоса да си купи ледник. Иначе при тях царува двойнственост във финансовата сфера. Те могат, от една страна, да бъдат необикновено великодушни, и от друга, да демонстрират внезапно извънредно сребролюбие.

Предпазливият Рак

Роденият под знака на Рака от нищо не се бои по този начин, както от финансово опустошение. Колкото и пари да е икономисал, той все се усеща в неустановеност. И от нерешителност желае да натрупа още. Когато един Рак каже, че е пред банкрут, това евентуално значи, че са му останали единствено още няколко хиляди. За черни дни той обезпечено е поставил нещо настрани. Никой не ръководи положението си по този начин добре, както спестовният рак. Едва ли е инцидентно, че Рокфелер е бил Рак... 

Влюбеният в лукса Лъв

За Лъва всичко би трябвало да бъде първокласно и първокласно. Дори и в случай че самият той не е от най-богатите. Затова и Лъвовете постоянно изпадат в усложнение. Спестовността им е изцяло непозната. И въпреки всичко роденият под този знак постоянно ще откри метод да се върне към разточителния си жанр на живот, пък било то и на заем... Лъвът е великодушен освен към себе си. Всички към него се възползват от неговата претрупаност, от честите дарове и почерпки. 

Коректната Дева

Когато Девата си купува билет за градския превоз, тя съвсем стопроцентово подава на продавачката точната сума. И през разум не и минава да скапе някоя по-едра банкнота. Изключителна необичайност е Девата да пръска безсистемно парите си. Тя цени спокойния, съразмерен метод на живот, без изключително изхвърляне. Същото отношение има и към парите. Затова на родените под този знак може да се даде съвет от време в точния момент умерено да си разрешават и по нещо “по по този начин ” - напълно непринудено, без да гледат цената. 

Хармоничните Везни

Родените под знака на Везни държат на първо място на справедливостта и хармонията, по тази причина и ненавиждат разправии за пари. Предпочитат да живеят на правилото: “За пари не се приказва – парите би трябвало да ги имаш ”. При това сумата не е от голяма важност – значимото е да разполагаш с задоволително пари, с цел да нямат неприятности нито с хазяите, нито при закърпването на фамилния бюджет преди заплата. Везните в никакъв случай не се охарчват до последната стотинка, колкото и да обичат хубавите неща от живота. 

Амбициозният Скорпион
 Най-нерешителните зодии, с които не трябва да ходите НИКЪДЕ Най-нерешителните зодии, с които не трябва да ходите НИКЪДЕ
Случайно да познавате някого, който постоянно е колеблив във връзка с храната? Тези хора просто не могат да решат какво желаят да яда...

Скорпионът е извънредно твърдоглав, когато става дума за нещо, което съгласно него му се поставя по право – в това число и за пари. Той не демонстрира намерено упоритостта си, търпеливо изчаква (въпреки че от вътрешната страна му кипи) и се хвърля върху подобаващия случай в мига, в който му се предложи. Скорпионът съвсем постоянно получава това, което желае, включително и пари. И с тях той се разпорежда по свойствения си студен и строго плануван метод. 

Лекомисленият Стрелец

Ако в рождения му темперамент не е налице някакво друго въздействие, съвсем всеки Стрелец носи в себе си нещо комарджийско. Ако аспектите му са неприятни, Стрелецът може да проиграе цяло положение. Привличат го и пазарните и борсовите спекулативни интервенции. Мнозина Стрелци съумяват да надмогнат комарджийския си ентусиазъм, само че даже и най-самоовладените залагат отвреме в точния момент парите си, пък било то и единствено на лотария.

Предвидливият Козирог

Честите и общо взето несправедливи упреци, че Козирозите се женели по сметка, най-вероятно се дължат на обстоятелството, че те извънредно доста държат на финансовата си осигуреност. Но мотивацията им за това е напълно положителна и произтича от изключително огромната им потребност от сигурност. Заради сигурността си, родените под знака на Козирога от време на време вършат най-невероятни неща. Още на напълно младини, да вземем за пример, те си подсигуряват старините. 
 Кои са най-самоуверените ЗОДИИ Кои са най-самоуверените ЗОДИИ
Има хора, които постоянно се тормозят. Те не са толкоз уверени и при най-малкия проблем стартират да се чудят дали ще се оправят с пред...

Всички Водолей заобикалят да дават или да взимат пари на заем. Предпочитат да подарят нещо на околните си. Ако обаче въпреки всичко сте взели заем от Водолей, той никога няма да не помни датата за връщането му. И в случай че не я спазите, това позитивно ще провокира изстудяване в връзките ви. Мъжът Водолей не ухажва своята дама с обилни дарове. Той ще и сервира по-скоро китка саморъчно набрани глухарчета, в сравнение с прескъпо аранжирана орхидея. И то не от сребролюбие, а тъй като намира за по-оригинални точно откъснатите на поляната жълтурчета.

Безгрижните Риби

Положително е бил роден под знака на Риби оня, който е споделил: “Не желая да ставам милионер - желая единствено да пребивавам като милионер ”. Типичните Риби не познават алчността. Те са по-скоро рисково безгрижни, когато става въпрос за финансовото им бъдеще. Не умеят да се оправят с парите си, и то не тъй като са прахосници, а тъй като елементарно се оставят да бъдат употребявани от другите. Ако желаете да измолите пари от някого, най-добре е да се обърнете към Риби. Те на драго сърце ще ви дадат и последния си петак. 

Пестеливият Телец

Навеки неразделни – това са Телеца и неговите . Не всички, родени под този знак са милионери, само че пък и съвсем никой не мизерува. Натрупването на  при Телеца е единствено въпрос на време. Ако би трябвало да стартира от нулата, той постепенно, само че несъмнено, тухла по тухла ще построява империята си. И е извънредно спестовен, до момента в който я построи. Не може да се каже, че Телецът е свидлив. Той ще помогне на приятелите си, в случай че в действителност са в потребност. Срещу дадените назаем , обаче ще изиска квитанция, даже от най-близкия си човек. Сигурното си е несъмнено, а за Телеца сигурността е над всичко. Затова и не му трябват препоръки по какъв начин да се разпорежда с те си, той си го умее най-добре.

Ловките Близнаци

Колко тъпо, че джебчийството, подправянето на чекове и разплащането с подправени банкноти се преследват от закона! Иначе надарените и ловки Близнаци точно тук биха били в стихията си. Онези от тях, които макар риска опитат сръчността си, нормално съумяват. С това, несъмнено, не ви приканваме да промените специалността си с някое от горепосочените занимания. Ориентирайте се към занимание, което да ви носи  по почтен метод, станете да вземем за пример търговски представител. С пословичната си меродавност Близнаците ще накарат и ескимоса да си купи ледник. Иначе при тях царува двойнственост във финансовата сфера. Те могат, от една страна, да бъдат необикновено великодушни, и от друга, да демонстрират внезапно извънредно сребролюбие. По принцип Близнаците не са изключително склонни да трупат . Затова за тях ще е потребно да имат спестовна сметка, като всеки месец превеждат по нея известна част от заплатата си. Важното е тези  да не са им на непрекъснато разположение. Така Близнаците ще надхитрят самите себе си и след известно време с наслада ще открият, че разполагат с много прилична сума.

Предпазливият Рак

Роденият под знака на Рака от нищо не се бои по този начин, както от финансово опустошение. Колкото и  да е икономисал, той все се усеща в неустановеност. И от нерешителност желае да натрупа още. Когато един Рак каже, че е пред банкрут, това евентуално значи, че са му останали единствено още няколко хиляди. За черни дни той обезпечено е поставил нещо настрани. Никой не ръководи положението си по този начин добре, както спестовният рак. Едва ли е инцидентно, че Рокфелер е бил Рак... Рядко ще видите Рак да хвърля  на вятъра. Въпреки това той ще услужи с  на човек в затруднено състояние. Но единствено при положение, че не се е намерил никой различен, който да го стори преди него. И това не е нарцисизъм, а инстинкт за самозапазване. И по този начин, който не е роден под знака на Рака, само че има непосредствен човек от тази зодия, умерено може да му повери финансите си.

Влюбеният в лукса Лъв

За Лъва всичко би трябвало да бъде първокласно и първокласно. Дори и в случай че самият той не е от най-богатите. Затова и Лъвовете постоянно изпадат в усложнение. Спестовността им е изцяло непозната. И въпреки всичко роденият под този знак постоянно ще откри метод да се върне към разточителния си жанр на живот, пък било то и на заем... Лъвът е великодушен освен към себе си. Всички към него се възползват от неговата претрупаност, от честите дарове и почерпки. Важно предписание: Ако сте роден под знака на Лъва, само че не разполагате с неограничени средства, налагайте си отвреме в точния момент самоограничения! Оставяйте кредитната си карта у дома. Носете със себе си единствено дребна сума за в краен случай. Колкото може по-често плащайте в брой, с цел да видите по какъв начин бързо се топят те.

Коректната Дева

Когато Девата си купува билет за градския превоз, тя съвсем стопроцентово подава на продавачката точната сума. И през разум не и минава да скапе някоя по-едра банкнота. Изключителна необичайност е Девата да пръска безразборно те си. Тя цени спокойния, съразмерен метод на живот, без изключително изхвърляне. Същото отношение има и към те. Затова на родените под този знак може да се даде съвет от време в точния момент умерено да си разрешават и по нещо “по по този начин ” - напълно непринудено, без да гледат цената. Положително няма да съжаляват. Чувството, че са излезли от рамката, ще им сътвори позитивна конфигурация и ще усетят превъзходството по отношение на тези, които са ги считали за еснафи. Девите обичат да оказват помощ финансово на околните си, които са в потребност, само че самите те не разрешават някой да ги подкрепя чно, тъй като намират, че най-лошо е да бъдеш длъжен някому. Затова единствено в краен случай взимат заем или купуват нещо на погашение.

Хармоничните Везни

Родените под знака на Везни държат на първо място на справедливостта и хармонията, по тази причина и ненавиждат разправии за . Предпочитат да живеят на правилото: “За  не се приказва – те би трябвало да ги имаш ”. При това сумата не е от голяма важност – значимото е да разполагаш с достатъчно , с цел да нямат неприятности нито с хазяите, нито при закърпването на семейния  преди заплата. Везните в никакъв случай не се охарчват до последната стотинка, колкото и да обичат хубавите неща от живота. И те, както и Лъвът, харесват лукса, само че си го разрешават единствено в случай че в действителност имат средствата. Така да вземем за пример брачният партньор на дамата Везни може да е спокоен, че тя няма да похарчи прибързано плануваните до края на месеца  за семейството. А в случай че инцидентно го направи, тя сама ще откри метод – вероятно посредством спомагателна работа – да оправи ситуацията.

Амбициозният Скорпион

Скорпионът е извънредно твърдоглав, когато става дума за нещо, което съгласно него му се поставя по право – в това число и за . Той не демонстрира намерено упоритостта си, търпеливо изчаква (въпреки че от вътрешната страна му кипи) и се хвърля върху подобаващия случай в мига, в който му се предложи. Скорпионът съвсем постоянно получава това, което желае, включително и . И с тях той се разпорежда по свойствения си студен и строго плануван метод. Почти няма Скорпион, който да пилее  с лека ръка. Родените под този знак няма за какво да се тормозят за финансите си. Ако в миналото са притеснени чно, те се самоограничават по този начин, че средствата отново им стигат. И то го вършат да наподобява по този начин, като че ли те самите не желаят сега да имат повече. Защото Скорпионът по никакъв начин не обича някой да наднича в картите му или в персоналните му каузи.

Лекомисленият Стрелец

Ако в рождения му темперамент не е налице някакво друго въздействие, съвсем всеки Стрелец носи в себе си нещо комарджийско. Ако аспектите му са неприятни, Стрелецът може да проиграе цяло положение. Привличат го и пазарните и борсовите спекулативни интервенции. Мнозина Стрелци съумяват да надмогнат комарджийския си ентусиазъм, само че даже и най-самоовладените залагат отвреме навреме те си, пък било то и единствено на
лотария. Стрелецът е също толкоз лековерен и при заемането на  – от време на време даже самичък и упорито Ви ги предлага и след това не помни да си ги изиска назад. Затова родените под този знак би трябвало да дават заеми единствено в извънредно наложителни случаи, да си означават уговорения период за връщане и да не се стесняват да го припомнят на длъжниците си. А когато отиват в казиното или на ротативките, да носят у себе си единствено лимитирана сума  в брой.

Предвидливият Козирог

Честите и общо взето несправедливи упреци, че Козирозите се женели по сметка, най-вероятно се дължат на обстоятелството, че те извънредно доста държат на финансовата си осигуреност. Но мотивацията им за това е напълно положителна и произтича от изключително огромната им потребност от сигурност. Заради сигурността си, родените под знака на Козирога от време на време вършат най-невероятни неща. Още на напълно младини, да вземем за пример, те си подсигуряват старините. Отстрани такава настройка може би ви наподобява хладна и пресметлива, само че за Козирога тя е просто рационална. По същите рационални съображения той постоянно посещава вуйна си или вуйчо си, от които се чака завещание, и рядко се оставя да го въвлекат в покупко-продажби, в които не е изцяло застрахован финансово.

Честният Водолей

Всички Водолей презират лъжата и измамата. Те заобикалят да дават или да взимат  на заем. Предпочитат да подарят нещо на околните си. Ако обаче въпреки всичко сте взели заем от Водолей, той никога няма да не помни датата за връщането му. И в случай че не я спазите, това позитивно ще провокира изстудяване в връзките ви. Мъжът Водолей не ухажва своята дама с обилни дарове. Той ще и сервира по-скоро китка саморъчно набрани глухарчета, в сравнение с прескъпо аранжирана орхидея. И то не от сребролюбие, а тъй като намира за по-оригинални точно откъснатите на поляната жълтурчета. Родените под знака на Водолея не държат изключително на показността. Те не биха похарчили  за първокласни артикули, в случай че не могат да си го разрешат, тъй като това опонира на вътрешната им честност.

Безгрижните Риби

Положително е бил роден под знака на Риби оня, който е споделил: “Не желая да ставам милионер - желая единствено да пребивавам като милионер ”. Типичните Риби не познават алчността. Те са по-скоро рисково безгрижни, когато става въпрос за финансовото им бъдеще. Не умеят да се оправят с те си, и то не тъй като са прахосници, а тъй като елементарно се оставят да бъдат употребявани от другите. Ако желаете да измолите  от някого, най-добре е да се обърнете към Риби. Те на драго сърце ще ви дадат и последния си петак. По тази причина роденият под знака Риби би трябвало да даде ръководството на финансовите си каузи на някого, който умее това по-добре. От Рибите доста рядко излизат положителни предприемачи. Важно е те постоянно да имат до себе си сътрудник, който схваща от счетоводство. Иначе неуспехът им е съвсем сигурен.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР