Ще застане ли Арсен Венгер начело на Байерн Мюнхен? Днес

...
Ще застане ли Арсен Венгер начело на Байерн Мюнхен? Днес
Коментари Харесай

Идва ли Венгер в "Байерн" Мюнхен днес?

Ще застане ли Арсен Венгер отпред на " Байерн " Мюнхен? Днес (19 октомври) ли е денят, в който Нико Ковач ще бъде уволнен?

Това са двата въпроса, които си задават почитателите на първенеца на Германия, откакто от клуба оповестиха, че по обяд ще дадат изключителна конференция.

Nach dem Pressetalk mit Niko #Kovac um 11:00 Uhr findet morgen um 12:00 Uhr ein weiterer Pressetalk mit Uli #Hoeneß, Karl-Heinz #Rummenigge und @Brazzo statt. Beide gibt's LIVE auf https://t.co/ARPJxWe8Iy und https://t.co/wrelO8947W. #FCBayern #MiaSanMia pic.twitter.com/lz1NRQAk6n
— FC Bayern München (@FCBayern) October 18, 2018

Ковач застана отпред на " Байерн " при започване на сезона. Той размени 72-годишния Юп Хайнкес, който пък довърши предходната акция след уволнението на Карло Анчелоти.

Хърватинът, който носеше фланелката на баварците в интервала 2001-2003 година, не се показва безапелационно от началото на сегашния сезон. Отборът е на шесто място в класирането, изоставайки на 4 точки от водача " Борусия " Дортмунд.
" Байерн " си избра треньор за идващия сезон Нико Ковач поема баварците от 1 юли 2018 година
Това ускори слуховете за уволняване на Ковач и промяната му с някогашния управител на " Арсенал " - Арсен Венгер.

След като 22 години води лондонския тим, той напусна и сега е без тим. Преди дни пък съобщи, че треньорската специалност му липсва и най-вероятно ще се завърне в нея от 1 януари 2019 година Германските медии не пропуснаха да го дефинират като любимец за правоприемник на Ковач.

Участие в днешната конференция ще вземат ръководителят на управата на " Байерн " Карл-Хайнц Румениге и спортният шеф Хасан Салихамиджич.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР