Ще започнат консултациите в първите два дни на следващата седмица

...
Ще започнат консултациите в първите два дни на следващата седмица
Коментари Харесай

Йотова за консултациите за кабинет: Сега всеки ще се опита да си измие ръцете с президента

" Ще стартират консултациите в първите два дни на идната седмица и по-късно - по останалия парламентарен ред ", изясни Йотова, представена от Българска телеграфна агенция.

На въпрос по какъв начин прави оценка разговора сред ръководещите партии досега, вицепрезидентът Илияна Йотова отговори: " Интересен " .

В сходство с член 99, алинея 1 от Конституцията президентът Румен Радев ще организира съвещания с представители на парламентарните групи в 49-ото Народно заседание, оповестиха по-рано през днешния ден от прессекретариата на президентската институция.

На 11 март (понеделник) на " Дондуков " 2 президентът ще одобри: от 9:30 ч. представители на парламентарната група на ГЕРБ-СДС; от 11:30 ч. представители на парламентарната група на " Продължаваме промяната - Демократична България " ; от 14:00 ч. представители на парламентарната група на " Движение за права и свободи ".

На 12 март (вторник) президентът ще се срещне с: представители на парламентарната група на " Възраждане " от 9:30 ч.; представители на парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България " от 11:30 часа; представители на парламентарната група на " ИТН " от 14:00 часа.

Вицепрезидентът Илияна Йотова разяснява тематиката за консултациите с партиите, откакто взе участие в столичното 134-о Средно учебно заведение " Димчо Дебелянов " - ОRT School в формалната гала - израз на респект към паметта на почтените жертви на Холокоста, както и отбелязване на 81-ата годишнина от спасяването на българските евреи. Събитието се състоя пред стената на българските праведници на света, сложена в учебния двор от Роман Стоянов, потомък на праведник и еврейка.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР