Ще започна с три забележки. На първо място искам да

...
Ще започна с три забележки. На първо място искам да
Коментари Харесай

Костадинов: Темата Северна Македония е приключена, докато не изпълни условията на България

" Ще стартира с три забележки. На първо място желая да Ви припомня нещо, което Вие знаете. Когато става дума за разисквания за вътрешно парламентарни действия и дебатите касаят организационната работа на Народното събрание, в тях представителите на другите управляващи, било изпълнителна, било правосъдна, нямат право да се намесват. Вие, обаче дадохте на всички представители да приказват. Така сте решили, по този начин сте създали. Ние тук сме привикнали към този момент разпоредбите и правилника да нямат значение ". Така стартира изявлението си  водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов по време на дебатите по оставката на Никола Минчев. 

" Второто нещо. Допуснахте от тази естрада да се приказват неистини и да се разменят нападки по една доста мъчителна тематика за всички българи, която преди повече от 30-40 години раздели доста съществено българската нацията. Става въпрос за възродителния развой. Аз не можах да схваща какво сподели Кирил Петков, което беше разтълкувано от Движение за права и свободи, като размятане на етническа карта. Може би тъй като поякога на нашия министър ръководител мъчно му се схваща какво желае да каже ", съобщи Костадинов. 

" Преди малко още веднъж беше сложена тематиката Македония. Много се спекулираше с нея по какъв начин била още веднъж изкуствено повдигната в нашето общество. Вчера стана ясно 
от отговора на госпожа Генчовска, че нашият министър-предедател най-малко един път, а е ясно, че не е един път, е поемал задължения да вдигне ветото в преговорния развой от страна на България. Впрочем това беше прието и в персонални диалози с представители на " Продължаваме промяната " ни споделиха: " Никола Минчев е положително момче, не го унижавайте. Ние тук не разясняваме дали някой тук е положително или неприятно момче или момиче. Ние разясняваме тук правила, както разясняваме решение на Народното събрание. Българският парламент се е произнесъл по въпроса и то не един път и два пъти. Темата Македония е завършена, до момента в който не извърши изискванията на България. Ние сме тези, които диктуваме изискванията, а не някой различен на нас. ", съобщи Костадин Костадинов от парламентарната естрада. 

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР