Ще водим страната по европейския път на развитие, ще работим

...
Ще водим страната по европейския път на развитие, ще работим
Коментари Харесай

Димитър Главчев: Ще работим за обединение и честни избори

Ще водим страната по европейския път на развиване, ще работим за благоденствието на българските жители. Основната ни задача е да организираме почтени избори.

С тези думи служебният министър председател Димитър Главчев одобри изпълнителната власт от Николай Денков в постройката на Министерски съвет.

Главчев съобщи, че всички съмнения, които е имал до този миг, е остававил зад вратата. Той дефинира определените служебни министри като потвърдени специалисти и експерти в своите области.

Съзнавам ясно голямата отговорност. Трябва да бъдем поръчител за непоклатимост, не може да допуснем страната да бъде въвлечена в конституционна рецесия, акцентира Главчев и добави: Искам занапред да заявя, тъй като слушам мнения - няма да се поддам на провокации, няма да разреша да бъда замесен в предизборни пристрастености и персонални упоритости.

Дълбоко съзнавам думите от клетвата, която положихме в постройката на Народното събрание. Ще се управлявам от правилата - правда, нравственост и почтеност. Искам да работим за обединяване, не за разцепление, заключи Главчев.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР