Ще водим позитивна кампания със силни послания. Основен акцент ще

...
Ще водим позитивна кампания със силни послания. Основен акцент ще
Коментари Харесай

БСП за България откри кампанията си в Мездра 

Ще водим положителна акция със мощни послания. Основен акцент ще бъдат нашите достижения, които постигнахме като участници в това ръководство, главно в обществения бранш. И това, което не успяхме да свършим, само че сме заложили в нашата стратегия “ Това съобщи лидерът на листата на „ Българска социалистическа партия за България ” във Враца Атанас Зафиров на откриването на акцията на левицата в Мездра.

На мероприятието участваха претендентите за народни представители от 06 МИР   Радка Тошева, доктор Митка Лечева,Таня Найденова, Пепи Туртански, Анелия Исмаил, Ивайло Иванов, Вълчо Златанов, доктор Николай Баев и Цветелина Петрова. Те показаха пред всички присъстващи посетители предизборната стратегия Българска социалистическа партия. Бяха разисквани и районни акценти. На събитието участваха социалисти от Мездра и района.

Листата съобщи, че ще постави всички старания Враца да получи почтено посланичество в Народното събрание и за Северозапада да спре да се приказва като най-изостаналия регион на България.

Кандидатите за народни представители от левицата припомниха, че още в първата акция беше направена Регионалната платформа, в която бе заложено 50% от средствата по Плана за възобновяване и резистентност да бъдат ориентирани точно към Северна България. Като поредна партия, имаща за цел непоклатимост и обществено равенство  в страната, те намерено обявиха,че ще не престават да извършват и отстояват всичко, което е заложено в програмата.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР