ще видят безпрецедентна битка за оставане в Hell’s Kitchen между

...
ще видят безпрецедентна битка за оставане в Hell’s Kitchen между
Коментари Харесай

Зрелищна битка за оставане в Hell’s Kitchen между четирима номинирани

ще видят невиждана борба за оставане в Hell’s Kitchen сред четирима номинирани – Светлана, Петко, Цветелин и Николай. Един ще напусне вечно Кухнята на Ада и кой ще бъде той, ще разберем тази вечер. Преди това ще станем очевидци на нечуван кулинарен двубой, който ще даде съществено преимущество на спечелилите. Вечерната резервация ще е наситена с амбициозни обещания, само че и с адско напрежение, непредвидени обрати и изненадващи саботажи, драми с равиоли и сериозна суматоха в опит да се извърши една специфична поръчка от ВИП масата. Дали ще съумеят сините и алените капитани да изведат тимовете си до край или ще са сериозна спънка пред желанието на началник Виктор Ангелов да нахрани гостите на ресторанта, ще е ясно след броени часове по NOVA.
 Кухнята на Ада NOVA
Четворният кулинарен двубой на началник Виктор Ангелов ще вдигне високо летвата пред номинираните и ще провокира Светла, Петко, Цветелин и Николай да покажат съвършена съгласуваност и отборна игра в основаването на „ обич в паница “.
 Кухнята на Ада NOVA
Дали двойката Петко и Цветелин или така наречен ПеЦо, или Светлана и Николай ще съумеят да се трансфорат от съперници в съдружници и да покажат своите кулинарни умения, като се доверят един на различен – следва да разберем тази вечер в решаващия епизод на Hell’s Kitchen. Едно е несъмнено обаче - спечелилите ще получат непредвидена премия, а изгубилите съществено ще се изпотят в борба за оставане в кулинарното шоу.-->

Вечерната резервация стартира с амбициозни обещания и твърдата убеденост на капитаните на двата тима, че ще оправят с напрежението и напрежението, с цел да получат хвалба от началник Ангелов и от гостите на заведението. Дали това ще се случи обаче ще разберем тази вечер. Специалните посетители на ресторанта ще провокират в допълнение напрежение и стрес измежду сините и алените в желанието си да се показват ослепително пред звездите. Този път ВИП посетители на Hell’s Kitchen ще бъдат неповторимата Екатерина Евро, Азис и другари, както и изключителната Милица Гладнишка със сестра си, актрисата и радио-водещ Богдана Трифонова със сина си и Зейнеб от „ На Кафе “ по NOVA.
 посетители NOVA
Специалната поръчка за виенски шницел от Азис обаче ще вдигне адреналина на най-много измежду готвачите и ще провокира топ готварските им умения. Но дали ще съумеят да се оправят?
 посетители NOVA
Зрителите на Hell’s Kitchen и довечера ще станат очевидци на адското напрежение в Кухнята на Ада – ще има удари под кръста, обвинявания в бойкот, изгонени от кухнята и отчаян началник Ангелов. Кой ще заслужи адския яд на началник и ще изхвърчи вечно от тима на Hell’s Kitchen ще разберем довечера от 21:00 часа по NOVA .

Актуални вести ще откриете на, както и на.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР