Ще видим ли отново царската партия“ в сградата на парламента?

...
Ще видим ли отново царската партия“ в сградата на парламента?
Коментари Харесай

С мечти на едро: Царската партия се връща в политиката

Ще забележим ли още веднъж „ царската партия “ в постройката на Народното събрание? По-рано денем някогашният началник на Народното събрание проф. Огнян Герджиков разгласи, че на конгрес на Национална движение „Симеон Втори" през януари, жълтите може да се завърнат на политическата сцена. Кой би управлявал партията и кои ще са новите ѝ членове – Юлиян Стоянов събра първите мнения по тематиката.

Следи ли княгина Калина Сакскобургготска – дъщерята на създателя на Национална движение „Симеон Втори" Симеон Сакскобургготски. политическата обстановка у нас? И интересува ли се изключително от това, че Национална движение „Симеон Втори" се връща на политическата сцена?

„ Довиждане “ – това беше сбитият отговор на княгината пред камерата на Euronews Bulgaria.

По-словоохотлив се оказа външният министър в държавното управление на царя – Соломон Паси. По негово време на 2 април 2004 година, тъкмо 4 дни след формалното влизане на България в НАТО, флагът ни е повдигнат пред щабквартирата на Алианса в Брюксел.

Една огромна фантазия на България е сбъдната.
Шенген и Еврозоната мъчно мога да ги нарека фантазии, тъй като нашите подписи и моя в частност стоят под съглашението с Европейски Съюз, че България е част от Шенген. България ще стане част от Еврозоната, само че това, че в следствие не се откриха задоволително стимулирани водачи, които да материализират тази сделка, е напълно обособена тематика.
Соломон Паси, някогашен външен министър

С днешна дата Соломон Паси се надява се да види Национална движение „Симеон Втори" назад в Народното събрание, само че не даде явен отговор дали би взел участие в този политически план.
Радвам се, че слушам, че има хора, които имат силата да възстановят Национална движение „Симеон Втори". Вижте, Национална движение „Симеон Втори" не беше партия, въпреки че беше записана като такава. Национална движение „Симеон Втори" в един миг беше една фантазия.
Соломин Паси, някогашен външен министър

Означава ли връщането на „ жълтите “, че проектокабинетът „ Габровски “ е жертван? Контактната група на Плевнелиев и Паси направиха първите опити за контакт сред париите, само че Паси не вижда светлина в дългия тунел на политическата рецесия.
В края на краищата в Народното събрание не се гласоподава съгласно качествата на министрите, а се гласоподава съгласно партийните ползи и даже това да беше екип от Исус Христос, 12-е апостоли и Мария Магдалена и Дева Мария взети дружно, към тях да сложим и Мойсей и Мохамед, отново щеше да надделее политическата оценка на препоръчаната група, а не качествата на всеки един от тях.
Соломин Паси, някогашен външен министър

„ Големите фантазии са България да стане член на Г-20, България да се върне като галактическа мощ, България да отиде, едно време щях да кажа на Луната, само че в този момент към този момент мога да кажа умерено и на Марс “, уточни още някогашният ни външен министър Соломон Паси.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР