Ще видим дали ПП отново ще демонстрира двоен стандарт"Нашето поведение

...
Ще видим дали ПП отново ще демонстрира двоен стандарт"Нашето поведение
Коментари Харесай

Как Каримански няма репутация за БНБ, а има за най-важната комисия?

Ще забележим дали Политическа партия още веднъж ще показва двоен стандарт

"Нашето държание доста зависи от това на парламентарната група на "Продължаваме смяната ". Те се оповестиха против кандидатурата на Любомир Каримански, тъй като той нямал задоволително добра известност. След като е по този начин, той би трябвало да бъде освободен и от поста ръководител на бюджетната комисия. Ще следим държанието на Политическа партия и ще забележим дали те за следващ път няма да показват двоен стандарт. "

Това сподели депутатът от ПГ на ГЕРБ Тома Биков във връзка идното гласоподаване в пленарна зала на единствената кандидатура за нов шеф на Българска народна банка - тази от Има Такъв Народ на Любомир Каримански, съобщи парламентарният кореспондент на БГНЕС. "След като Каримански няма задоволително добра известност да заеме поста на шеф на Българска народна банка би следвало да няма такава и за бюджетната комисия. Ще забележим дали за следващ път Политическа партия няма да показва двоен стандарт ", сподели още Биков и акцентира, че единствено след два месеца "Асен Василев и Любомир Каримански ще би трябвало да изготвят актуализацията бюджет ".

Той напомни, че още предходната година от ГЕРБ са споделили, че страната ни има един извънредно добър шеф за този пост от настоящия гуверньор Димитър Радев. Ние ще подкрепим безспорни авторитеtи за този пост, акцентира Тома Биков.

БГНЕС напомня, че с цел да бъде определен Каримански, са нужни гласовете на половината от записалите се депутати.

Депутатите от "Продължаваме смяната " оповестиха, че няма да гласоподават за Каримански.

В неделя ръководителят на парламентарната група на "Продължаваме Промяната " Андрей Гюров се отхвърли от надпреварата за гуверньор на Българска народна банка, тъй като не е срещнал нужната поддръжка.

Ако не бъде определен шеф на Българска народна банка, може да се разгласи нов конкурс. До избирането на нов гуверньор, длъжността ще извършва досегашния шеф Димитър Радев, чийто шестгодишен мандат изтече предходната година.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР