Ще ви трябва само една минута, за да погледнете тази

...
Ще ви трябва само една минута, за да погледнете тази
Коментари Харесай

Какво виждате първо на картинката

Ще ви би трябвало единствено една минута, с цел да погледнете тази оптическа машинация и да кажете какво виждате първо – мъжки крайници или женски. Това е задоволително, с цел да научите по какъв начин поддържате връзка в действителността с близките – от приятелите и членовете на фамилията до сътрудници и инцидентни познати.

Мъжки кракаАко първо сте видели на картинката мъжки крайници, вие сте от тези хора, които имат способността да поддържат връзка намерено. Лесно формулирате мислите и възприятията си, а след това ги споделяте с лекост с близките. Това е ужасно! На множеството хора им би трябвало много по-дълго време, с цел да облекат в думи гледната си точка, тъй че можете да се гордеете с навиците си.Но би трябвало да помните, че другите хора не сте вие. Понякога вашата неприкритост и изборът ви да сте до болежка откровени засягат възприятията на другите, тъй че бъдете малко по-внимателни.
Женски кракаАко първо сте видели на картинката женските крайници, вие сте от тези хора, които мислят преди да кажат нещо. Понякога ви би трябвало известно време, с цел да намерите точните думи, които подхождат на възприятията ви. А от време на време опитите ви да подредите мислите си ви карат да казвате спорни неща. Това е добре, че сте подготвени да отделите време за разбор на възприятията си, само че помнете, че от време на време мълчанието споделя повече, в сравнение с думите. Още повече, че няма по какъв начин да знаете по какъв начин другите ще интерпретират вашето безмълвие.
Мъжки и женски кракаАко сте забелязали още от пръв взор и мъжките крайници, и женските, то вие сте от хората, които всекидневно не мислят дълго какво да кажат. Вашето мнение и постоянно забавно и вие го споделяте със скоростта, с която то се появява в главата ви.Това ви прави занимателен събеседник – интелигентен и подигравателен. Но ще е мъчно да ви догонват и по тази причина е желателно да потренирате - въпреки всичко да помислите няколко секунди преди да кажете нещо. Това ще ви спести проблеми в общуването в бъдеще.
Източник
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР