Ще ускорим процедурите, за да могат средствата по-бързо да достигнат

...
Ще ускорим процедурите, за да могат средствата по-бързо да достигнат
Коментари Харесай

Кабинетът дава 63 млв. на зърнопроизводителите

Ще ускорим процедурите, с цел да могат средствата по-бързо да доближат до земеделците. Осигурени са 63 млн. лева за зърнопроизводителите. ще помогне да се осъществя продукцията на родните производители . Това съобщи министър председателят Николай Денков преди началото на съвещанието на Министерски съвет.

Той акцентира, че митингите на енергитиците и земеделците са свързани с проблеми, насъбрани през последните години. В резултат на диалозите към този момент имаме решения. Всички решения в региона на енергетиката и в региона на земеделието подхождат на целите на държавното управление, разясни министър-председателят.

Нямаше потребност да отстъпваме. По време на договарянията стана ясно, че решенията могат да пазят ползите на хората и да не трансформират задачите и целите, по които работи кабинета. В такива случаи и двете страни печелят, от решенията всеки има изгода, добави Денков.

По думите му напрежението измежду земедлците и енергитицте е отражение на насъбрано съмнение към политическата класа . Тези хора са лъгани неведнъж през годините. Упреците към политическата класа са, че дава обещание, само че не извършва, акцентира премира.

Правителството ще поема съответни задължения, единствено когато може да ги извърши. Те ще бъдат завършени като писмени документи и подписани от съответните министри, с цел да е ясно кое е поел уговорката и по какъв начин ще го извършва. Всичко останало е популизъм , сподели още Денков.
 Властта и синдикатите се схванаха да не оставят миньорите и енергетиците без работа
Властта и синдикатите се схванаха да не оставят миньорите и енергетиците без работа

До края на септември изготвят съглашение за обективен енергиен преход
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР