Ще убедят ли аргументите на БСП останалите депутати да подкрепят

...
Ще убедят ли аргументите на БСП останалите депутати да подкрепят
Коментари Харесай

Христо Проданов, БСП: Вотът вече изпълни своята мисия

Ще убедят ли причините на Българска социалистическа партия останалите депутати да поддържат вота на съмнение към кабинета " Борисов 3 " и каква е позицията на левицата по отношение на ограниченията на ръководещите за справяне с водната рецесия - посетител с коментар в " Още от деня " беше депутатът от Българска социалистическа партия Христо Проданов.


Колкото и министри да се сменят, казусът е в държавното управление отпред с министър-председателя, по тази причина ние желаеме избор на съмнение, безапелационен е депутатът.

По думите му, главните аргументи за водната рецесия са ниската подготвеност, корупцията и контрола, който липсва на процедура. Това всичко е сплотяващо, че сега липсва страна, добави Проданов.
Христо Проданов, Българска социалистическа партия: Имаме към 40 страници причини в интерес на вота на съмнение в бранш " Околна среда и води ". Вотът към този момент извърши своята задача, тъй като в случай че не беше импортиран, нямаше да бъдат подхванати всички тези ограничения, в това число на прокуратурата, за справяне с рецесията в Перник, както и с другите села и градове в България.
Депутатът от опозицията разкритикува решението за основаване на ВиК холдинг под контрола на страната.
Христо Проданов, Българска социалистическа партия: За какво ще се употребява този милиард, кой счете, че е необходим тъкмо милиард? Това е една пожарникарска мярка, малко ми наподобява на основаването на държавно дружество за стопанисване на язовирите.
Това е безпорядък, никоя рецесия не се взема решение по този метод. Трябва в действителност политическа воля и политическо обединяване за справяне с рецесията, уверен е депутатът.
 Правителството основава държавен ВиК холдинг Правителството основава държавен ВиК холдинг
Министерският съвет реши да сътвори „ Български ВиК холдинг'', който да координира цялата водна система на страната. Холдингът ще е напълно държавна со...

Той разяснява и резултатите от договарянията с останалите парламентарно политически партии. Вече стана ясно, че Движение за права и свободи ще поддържа вота на съмнение. За позицията на " Воля ", Проданов съобщи:
Христо Проданов, Българска социалистическа партия: ГЕРБ нямат политическа воля за справяне с която и да е рецесия, само че си имат " Воля ", която да ги поддържа в Народното събрание.
Вижте целия диалог с Христо Проданов във видеото!
 Българска социалистическа партия организира съвещания с извънпарламентарни обединения за вота на съмнение Българска социалистическа партия организира съвещания с извънпарламентарни обединения за вота на съмнение
Днес следобяд Българска социалистическа партия ще внесе настояването си за избор на съмнение към държавното управление за неуспеха в политиката по околната среда и водите. От партията разширих...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР