Ще трябва да ме обичаш малко по-силно понякога… И да,

...
Ще трябва да ме обичаш малко по-силно понякога… И да,
Коментари Харесай

Ще трябва да ме обичаш малко по-силно понякога, а аз в замяна ще те обичам така винаги…. можеш ли?

Ще би трябвало да ме обичаш малко по-силно понякога… И да, в множеството дни ще се държа по този начин, като че ли съм добре… ще обрисувам усмивката си на лицето си и ще я нося с горделивост, ще се дръзвам мощно, като че ли в никакъв случай не съм опитвала горест в живота си. Но да знаеш в други дни няма да бъда толкоз мощна, няма да вървя самоуверено в стаята, визията ми за живот ще бъде замъглена от тъмнината, и ще направя стените си в допълнение дебели с вярата, че няма да забележиш.

Моля те, забележи. И когато го направиш, ме издърпай! Прегърни ме, до момента в който и двамата сме прекомерно топли, с цел да има нещо друго. Позволи ми да те вдишам. Кажи, че ме обичаш, не спирай, до момента в който не ти отговоря, и след това ми го кажи още веднъж. Знам, че това може да е неловко за теб и съжалявам… не желая да те тормозя, само че от време на време нуждая се да ми кажеш че си струвам…

Ще би трябвало да ме обичаш малко по-силно от време на време, а аз в подмяна ще те обичам по този начин винаги…. можеш ли?

Автор: Д.И.

Инфо: https://dama.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР