Ще станем свидетели на политически брак. Булката е загубилият изборите.

...
Ще станем свидетели на политически брак. Булката е загубилият изборите.
Коментари Харесай

Арман Бабикян: ПП-ДБ ще е булката в брака с ГЕРБ, ето кой ще кумува

" Ще станем очевидци на политически брак. Булката е изгубилият изборите. Този номер с ротацията е за замазване на очите. Няма по какъв начин да няма държавно управление, в случай че ще гласуваш 30 тежки законопроекта ". Такава прогноза направи пред БНР Арман Бабикян.
" Всички знаем какъв брой време лишава това и че времето за сформиране на държавно управление е доста по-кратко. Предстоящото влизане в този съюз обаче не се анонсира. Сложно е да обясниш, че е значимо да вземеш парите от Плана за възобновяване, само че ще ги харчиш дружно с крадеца. Сложно е да обясниш по какъв начин ще правиш правосъдна промяна с част от хората, които би трябвало да бъдат пострадали от едно дейно правосъдие ".
На Асен Василев и Кирил Петков се постанова, щом непременно желаят присъединяване във властта,  да бъдат притихнало възпитани, уточни още Бабикян. 
" Другият избор е да следваш идеята и задачите си. Очевидно властта е за предпочитане ".
Очевидно сделката е да се сформира държавно управление с втория или третия мандат, следено от ГЕРБ, съобщи Арман Бабикян. 
" Ако няма кабинет с втория или третия мандат, тогава са ни излъгали, че са се разбрали за 30 законодателни целта. Страните в този брак по сметка са ГЕРБ, Политическа партия и Демократична България. Те заявяват, че могат да произведат такива законопроекти. Би трябвало да подсигуряват тези оферти с кабинет. Не могат да носят отговорност за дейностите на държавно управление, което е на Радев ".
В тези договаряния вземат участие и Движение за права и свободи, само че без да участват в стаята, счита Бабикян.  
" Не виждам кой различен да кумува на тази женитба ".
Първият бракоразвод ще бъде сред жителите и тази структура, предвижда още той.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР