Ще спра да куцукам, ще си почина и когато се

...
Ще спра да куцукам, ще си почина и когато се
Коментари Харесай

Борисов към кандидатите за министри: Слушате ме, не защото съм по-силен физически, а защото съм мъдър

Ще спра да накуцвам, ще си умря и когато се активизирам, когато се види какво могат другите, аз ще се върна. Като какъв няма никакво значение. Това съобщи министър председателят в оставка Бойко Борисов, откакто разгласи състава на кабинета, който обединението ГЕБР-СДС предлага.

" И в този момент вие сте претенденти за министър председатели, министри, вицепремиери, само че ме слушате. Не тъй като съм по-силен физически, а тъй като съм потвърдил мъдростта си през тези години. Иначе Любо (Любен Дилов-син) нямаше да седне до мен. Ние от няколко години по един в месеца сядаме и си приказвал по интелектуални тематики, тъй като за мен той е един от най-хубавите модерни писатели. Той вика: " Ако другите знаят какъв брой си интелигентен и какъв брой неща знаеш, те не са в час ", сподели още Борисов.

" Те и за " Винету " приказват, само че тя не е една книга, те са два тома. Те това също не знаят. И както в този момент децата обичат Спайдърмен, по наше време тези книги и филми бяха ", добави той.



В края на срещата Борисов призна, че поради контузията на крайници схваща Слави Трифонов. " Не е лесна тая работа, само че това не го прави по-слаб. Аз го обичам тоя човек и е потвърдил 30 години, че е номер 1 в каквото и да било ", сподели министър председателят в оставка.

По-късно Борисов от болнична стая, където беседва с няколко пациентки. " Оня ден ми споделиха не върви да риташ топка, но то ум не пораства, изясни Борисов пред дамите.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР